Mijn Everyday Bakje ♥

dinsdag 10 februari 2015


Vandaag laat ik jullie zien wat er in mijn everyday bakje zit. Ik heb aan mijn kaptafel vast een kastje en daarin zit make-up die ik vaak gebruik. Ik gebruik niet alles elke dag. Standaard draag ik eyeliner en mascara, soms doe ik nog oogschaduw op of als ik pukkels heb concealer. Het wisselt dus enorm af wat ik per dag draag. Lees snel verder!Ik heb een IKEA Hermes kaptafel. Daarin zit dit kastje verwerkt.


Ik heb mijn make-up op een hoop liggen, lekker makkelijk!


Dit zijn de oogproducten die in het kastje liggen. Van links naar rechts: Essence quattro eyeshadow in 01 to die for, Essence oogpotlood, Essence waterproof eyeliner, Catrice glamourdoll mascara en als laatste een wimperkruller, deze heb ik gekocht bij de Kruidvat.


Dan gaan we door naar de lipproducten. Van links naar rechts: Kiwi lippenbalsem van Casuelle, Lush Santa lipscrub en de Catrice ultimate shine 070 lipstick.


Het geen wat ik het minst gebruik zijn de gezichtsproducten. Zo gebruik ik het palette nooit net zoals de poeder. De concealer draag ik soms, als ik een beetje wallen heb of pukkels. Van links naar rechts: Catrice allround concealer, Sleek medium blush palette en Miss Sporty so matte perfect stay pressed powder.


Dit ligt er in mijn everyday bakje, 

Wat ligt er in jouw everyday make-up bakje?

Liefs Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D