Mijn Telefoonhoesjes ♥

dinsdag 17 februari 2015


Vandaag laat ik jullie mijn telefoonhoesjes zien, die ik gebruik voor om mijn Iphone 4s. Ik heb verschillende hoesjes en die ga ik jullie vandaag laten zien. Ik vind telefoonhoesjes écht leuk, het maakt je outfit af, als een extra accessoires. Veel plezier met lezen!Ik heb 6 hoesjes. Twee daarvan heb ik gekregen bij mijn telefoon en de andere vier heb ik gekocht.


Deze twee hoesjes heb ik gekregen bij mijn telefoon. Ik draag het hoesje met de Amerikaanse vlag bijna nooit om mijn telefoon heen, omdat het een zwart hoesje is en mijn telefoon is wit. Dat vind ik zelf minder leuk. Dit zijn twee hoesjes die ik via Mini in the box heb besteld. Het marsmallow hoesje is een hardcase hoesje. Het konijnenhoesje vind ik erg schattig, het is wel groot, maar dat maakt niet heel veel uit. Het is van siliconen gemaakt en erg fijn. Het enige minpunt is dat waar normaal de oordopjes in steken, nu het konijnenhoofd zit.Dit hoesje heb ik gekocht bij de Action. Ik heb deze vooral gekocht, omdat ik zo mijn hoesje extra goed bescherm en de vakjes vind ik erg handig. Wel gaat het hoesje erg snel kapot, dat is dan ook de reden dat ik dit hoesje niet aanraad. Volgens mij was dit hoesje ook 1/2,- Als laatste hoesje heb ik deze pinguïn. Deze heb ik gekocht in een winkel in Haarlem. Het is een simpel patroon, maar ik vind hem erg leuk! De vinnetjes aan de zijkant vind ik het écht afmaken. Dit hoesje kostte 5,-


En dit waren mijn telefoonhoesjes!

Wat is jouw favoriete hoesje voor je telefoon?

Liefs Maaike

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke hoesjes! Ik heb maar één hoesje voor mijn telefoon, en heb me voorgenomen er pas weer een te kopen als mijn huidige hoesje kapot is, haha. Oooh, en dat konijnenhoesje ziet er echt zo leuk uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij hebt genoeg telefoonhoesjes! Heb ik ook altijd, overal in mijn woning vindt je wel ergens een hoesje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De roze pinguïn is ontzettend leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D