Would You Rather ♥ 2.0

zaterdag 13 februari 2016

Ik ga voor de confetti jij?
Ik heb de would you rather tag een lange tijd geleden gedaan en laatst kwam ik iets tegen, een site genaamd Either. Je moet hier elke keer een keuze maken tussen twee dingen, vervolgens zie je hoeveel procent voor het zelfde heeft gekozen en hoeveel procent er tegen heeft gekozen. Dus laten we maar snel beginnen!

 • Op hete kolen staan voor 30 seconden of je hand twee minuten in een wafelijzer.
Persoonlijk ga ik dan liever voor de hete kolen, want het zal even pijnlijk zijn. Een groot voordeel is dat de hete kolen wel voor 30 seconden zijn, dus daar ga ik voor!

Gelukkig was ik het daar met 84% van de mensen mee eens en 16% van de mensen waren voor het wafelijzer gegaan.

 • Verdwaald zijn in het bos midden in de nacht of vast zitten in een verlaten spookhuis.
Liever allebei niet, maar ik zal dan eerder gaan voor het bos en mezelf voor doen als een boom, dan in een verlaten spookhuis, waar ongeveer 80% van de horrorgames en films afspelen. Ik zou daar zo niet tegen kunnen.


En 71% van de mensen was het met me eens, dan ben ik gelukkig niet alleen in het bos! 

 • Niet verdrietig kunnen zijn of niet boos kunnen worden.
Lastig! Als je op een begravenis bent of echt even verdrietig moet zijn en het niet kan zijn, dat lijkt mij zeer lastig, maar niet boos kunnen worden. Stel je voor dat iemand je echt enorm kwaad maakt en je het niet kan uiten, lijkt me ook lastig. Ik denk dat ik uiteindelijk ga voor niet boos kunnen worden.

En deze keer was ik in in de minderheid met 46%, hmm.. Ik snap die 54% niet.

 • Heb je liever Gandalf (Lord of the rings) of Dumbledore (Harry Potter) als jouw opa?
Ik heb nog nooit Lord of the Rings gekeken, dus ik ga voor Dumbledore als opa. Lijkt me enorm leuk! Want dan mag ik vast en zeker wel eens naar Zweinstein.

 • De slimste zijn in een wereld van domme mensen of de domste zijn in een wereld van slimme mensen?
Ik zou liever de slimste zijn. Al lijken beiden mij niet leuk. Ik denk dat je je bij beiden enorm buiten gesloten voelt.

80% van de mensen was het met mij eens. Begrijpelijk!

 • Heb je liever 1 jaar geen tanden of 1 jaar geen internet?
Je zal wel lekker afvallen zonder tanden, want dan mag je weer terug naar appelmoes en baby food, maar 1 jaar geen internet, wat zal ik mij dan enorm vervelen. Ik denk dat ik voor de tanden ga en 1 jaar een kunstgebit ga dragen. Het lijkt mij alsnog verschrikkelijk, maar zo zie je maar weer hoe enorm verslaafd ik ben aan het internet, eigenlijk enorm slecht.


44% was het met mij eens, ik was dus voor de tweede keer in de minderheid.

Dit was het artikel, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Voor het einde heb ik nog een vraag waarbij ik nieuwsgierig ben naar jullie antwoord!

Gedachten kunnen lezen, maar daarna heb je enorme hoofdpijn of kunnen vliegen maar bang zijn voor hoogtes? Ik zelf ga voor de hoofdpijn, net zoals de andere 50%.

Liefs Maaike

3 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je nog steeds blogt!
  Jij was vroeger de eerste blogger die ik volgde
  Ik weet nog dat ik een keer je hyvespagina (;D) zag en je sinds dien volgde. Daarna ben ik weer een beetje gestopt met blogs volgen en ben ik veel meer youtube gaan kijken. Maar ik moest laatst weer aan jouw blog denken en of het nog bestond. En ja hoor het bestaat nog!! Super leuk en ga zo door.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, haha!
   Dat is dan lang geleden, wauw Hyves.
   Gaaf dat je mijn blog nog herinnerde. :)
   Liefs Maaike

   Verwijderen
 2. Leuke blog! :)
  xx Rose

  http://blundermeidnmmr1.simplesite.com/

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D