Wanneer komt er weer eens iets online?

vrijdag 5 februari 2016

Ik weet niet waarom, maar het laatste artikel is 10 november online gekomen. Ik had er geen zin in, in artikelen schrijven. De inspiratie was op. Ik besloot vandaag om een kijkje te nemen op mijn blog en zag de reactie van Essie Time. Ze zei dat ze mijn berichten misten, omdat het al een tijdje geleden is. Ook maken meerdere mensen die ik ken er een opmerking over van 'He, waar zijn je artikelen, ben je gestopt?' En meestal geef ik dan het antwoord. 'Nee, ik ben niet gestopt, nouja niet echt, maar ik had gewoon even geen inspiratie.' Maarja dat antwoord begint ook te vervelen, vooral na drie maanden is het niet meer zo geloofwaardig.

Ik zit nu dus echt in een dubio, ik vind bloggen nog leuk. Maar ik heb vrij weinig inspiratie! Ook heb ik het best wel druk met school, ik zit nu in 3VWO en moet ook in het voorjaar mijn definitieve keuze maken. Ik ben van plan, om soms iets te plaatsen, maar ga niet uit van wekelijks. Ik beloof dat ik geen drie maandse pauze neem, maar er komen zeker geen 3 artikelen per week online.

Dus ik hoop dat ik met dit artikel even duidelijk heb gemaakt wat er nu precies met mijn blog gaat gebeuren! Morgen komt er zeker weten een artikel online, om zes uur s'morgens stipt. 

Liefs Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D