Wishlist maart 2015 ♥

zondag 15 maart 2015


Vandaag heb ik voor jullie een artikel over mijn wishlist van maart 2015. Sommigen dingen heb ik nodig en anderen zijn gewoon weg ontzettend nutteloos, maar zó leuk. Ik heb deze keer ook dingen opgeschreven die ik niet ga kopen, maar alsnog erg leuk vind, dus vandaar de wishlist. Dit is trouwens een lijst met dingen die je graag wilt hebben. Lees snel verder!

1. Yankee candles
Ik vind de geuren altijd zo origineel en ik hou van kaarsen, vooral geurkaarsen. Vandaar dat deze op mijn lijstje staat.

2. Polaroid camera
Dit is een van de dingen die ik leuk vind, maar eigenlijk niet hoef. Naast dat de camera super schattig is en ook best wel prijzig, kosten de rolletjes ook best veel geld en ik denk dat dit zo'n item is, dat ik amper durf te gebruiken. Ik vind het leuk maar ik hoef het niet perse. 

3. Maison jar
Na alle video's van youtubers die ontzettend leuke dingen doen met hun maison jar, wil ik zelf ook heel graag wat maison jars. Het klinkt heel raar, want het is gewoon een glazen potje met een apartere deksel, maar het ziet er zo leuk uit.

4. EOS Lip balm
Een leuk bolletje, met daarin een lippenbalsem, die er erg leuk uit ziet en ook nog goed je lippen verzorgt. Zeker iets wat ik graag wil hebben

5. Witte All-stars
Ik ga deze witte lage all-stars dan ook binnenkort kopen. Ik vind ze ontzettend leuk en je kan ze écht overal mee combineren, erg handig!

6. Wreck this journal
Na ongeveer 20 video's kijken van mensen die dit boek vullen vol met creativiteit, wil ik mezelf er ook aan begeven. Het enige wat me hiervan weerhoud, is dat ik bang ben dat het na een week al in een hoekje in mijn kamer ligt.

7. De nieuwe lente collectie van Lush
Oh, wat ziet die er toch weer leuk uit, ik ben nog éxtra benieuwd door de reviews van de bekende bloggers. Trouwens zal ik hier nog een artikeltje over schrijven?

8. Een écht goede camera
Ik heb een camera, maar die heeft mindere kwaliteit dan mijn telefoon. Het enige nadeel aan mijn telefoon is, dat ooglooks moeilijk zijn vast te leggen, hiervoor zou ik dan weer mijn andere camera gebruiken al is de belichting dan weer heel anders. Het is een beetje moeilijk!

9. Een nieuwe spijkerbroek
Niet écht heel gepast, maar ik heb op dit moment een lichte broek met gaten, dat is de bedoeling, maar tijdens het aantrekken ben ik wel zo handig dat mijn teen door die gaten is gegaan, waardoor het nu wel een beetje iets té grote gaten worden, oeps.

10. Een nieuwe schooltas
Mijn andere schooltas valt zowat uit elkaar van ellende, vrijdag op school heb ik ook een binnenrits kapot gemaakt. Het enige nadeel is, ik weet niet wat voor tas ik nu wil. Ik heb een Converse tas gehad, maar die ligt na anderhalf jaar helemaal aan stukken. 

Zó, dit was mijn wishlist. Dit keer geen make-up, maar meer bruikbare dingen. Ik ben erg benieuwd naar jullie wishlist dus laat deze zeker even achter in de comments!

Wat staat er boven aan jouw wishlist?

Liefs Maaike

4 opmerkingen:

  1. Leuke lijst! Ik wil nog een ripped dark jeans en tsja een goede camera wil ik ook heel graag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi,
    Leuke blog! Voor een schooltas zou ik zeker een Cowboysbag, hele stevige leren tas! Het nadeel is wel dat hij best prijzig is. Ik gebruik 'm in ieder geval met plezier! :)

    Groetjes,
    Noortje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. *voor een schooltas zou ik zeker een Cowboysbag aanraden

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D