Veren oorbellen

zondag 25 november 2012

Je ziet de oorbellen steeds vaker. Lange oorbellen met veren eraan. Ik heb zelf korte, omdat ze anders op mijn schouders hangen. Je kan ook je eigen veren oorbellen maken, je pimpt dan gewoon een oud knopje. (Oude oorbel) Ik vindt het erg leuk staan, bij rustige kleren in dezelfde kleuren. Of juist een printbroek met een rustige blouse en dan veren oorbellen in de kleuren van de broek. Hier een paar soorten veer oorbellen, en ook die van mij.

Dit zijn de lange oorbellen, waar ik het over had.Dit zijn mijn oorbellen, sorry voor de slechte kwaliteit. Ik had het geknipt uit de foto bij About me. Ik heb ze gekocht bij de Intertoys bij het merk This Is It. Ze hebben meer variatie. Ze zijn korter dan deze hierboven, zoals ik al zei.

Veel meiden hebben oorbellen, soms jongens ook. Soms zelfs gaten, dan kan je erdoor heen kijken. Ik vindt het er altijd eng uit zien. Je hebt ook hele toeters en bellen voor in je oren, Aan het einde van de dag heb je oorlelpijn (Als het bestaat dan) als je er niet aan gewend bent. Hier komen een paar van de oorbellen die ik bedoel. De 2de vindt ik echt eng, maar dat is ook meer een piercing.

Liefs Maaike

8 opmerkingen:

 1. lijkt mij echt een super blog

  xx Lusiecool van VP

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar kun je die oorbellen eigenlijks kopen???
  (voor een beetje goedkpe prijs?)


  XXX Tinadehond

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het staat er bij. Bij This Is It, je kan het kopen bij De Intertoys. Er zijn ook meerdere soorten van.

   Verwijderen
 4. Leuk Maaike. Die oorbellen zijn leuk. Ik en Marije (meisje waarmee ik mijn blog run) kijken echt heel vaak naar jou blog. :)

  xxIrene van vp.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt allemaal!

  @Jullie blog is ook ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D