HEMA Natural cleansing tonic

vrijdag 15 november 2013


Vandaag review ik voor jullie deze tonic van HEMA. Ik heb een van de sofste versies gekocht. Zonder alcohol, dat vond ik zelf ook wel belangrijk. Wat vinden jullie trouwens van de plek? Met het groene plantje en de rest wit, ik vond het zelf wel matching. Maare door naar het review, ehe.



Ik heb zoals je ziet me aloë vera, ik weet niet of ik het echt naar aloë vera vind ruiken, het ruikt meer naar een beetje een soort bakkerij met vergif in de koekjes. Ik ben niet zo goed in geuren beschrijven, maar het ruikt naar een chemisch koekje. Als je niet zo van een geur bent, raak ik je deze ook niet aan. Verder is de geur op zich wel fris, wat wel fijn is.


Ook vind ik het fijn dat 95% van de ingrediënten natuurlijk is. Je ziet tevens ook de ingrediënten.


Het product heeft een makkelijke dop.


Conclusie
Ik vind het een fijn product, het verwijdert mijn make-up goed. Het is een grote hoeveelheid en het product is erg zuinig in gebruik. Als ik mijn mascara verwijder gaat het er goed af, al krijg ik wel panda ogen. Hiervoor moet je dan weer een nieuw watje pakken, ookal is je watje maar een klein beetje zwart, dit vind ik dan wel een nadeel. Voor de rest verwijdert het goed foundation en/of bb-cream.

Waarmee verwijder jij je make-up?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D