Beroemdheden vroeger & nu

woensdag 5 maart 2014


Vandaag een artikel op aanvraag genaamd; Beroemdheden vroeger & nu. In dit artikel laat ik beroemdheden zien van toen ze klein waren en hoe ze er nu uitzien. Dat is ontzettend leuk om te zien omdat ze meestal een totale make-over zijn begaan. Lees snel verder!


Bovenaan het artikel zag je het al. Beyonce. Links 7-jarig met flapoortjes en rechts zoals ze nu is.  Wauw, Beyonce heeft echt vooruit gang geboekt!

Lady Gaga als achtjarige.

Hier zie je Lady Gaga links als 8-jarige en rechts hoe ze nu is. Tja.. Op de rechter foto is ze wel knap, maar als je opzoekt Lady Gaga zonder make-up dan schrik je je rot. Vroeger was ze wel echt schattig!

Eminem is hier een jongen van twaalf jaar oud.

Links zie je Eminem als 12-jarige met flaporen en een kokosnootkapsel. Rechts hoe hij nu is, de flaporen heeft hij nog steeds, maar hij ziet er wel al beter uit. Knap? Nee, ik vind van niet. Een vooruitgang? Ja, dat wel.

Leonardo DiCaprio was hier al zestien jaar!

Leonardo DiCaprio was hier al 16 jaar! Je zal het niet snel zeggen. Hij heeft wel een beetje een kak uiterlijk, met zo'n sjaal en die blik. Leonardo DiCaprio heeft in ieder geval wel vooruitgang geboekt!

Britney Spears op haar elfde.

Links zie je Britney Spears op haar 11de. Ze is ongeveer wel een beetje het zelfde gebleven, niet qua haar trouwens. Vroeger vond ik haar kapsel qua kleur mooier en nu het model wat ze heeft vind ik mooier. 

Madonna als meisje van zeven.

Madonna links als 7-jarig meisje. Haar hele uitstraling is totaal anders, je zou niet zeggen dat dit dezelfde persoon is. Wauw, dit vind ik toch echt wel een ontzettende verandering, maar of ze vooruitgang heeft geboekt?! Tja.. Ik weet het niet.

Angelina Jolie als elfjarige.

Angelina Jolie als 11 jarige. Ik vind haar haar op de linker foto alleen wel wat apart maar voor de rest is ze niet lelijk, dat geld ook voor de rechter foto.

Amy Whinehouse als meisje van acht.

Amy Whinehouse als 8-jarige. Wat een schatje. Ik vind het wel grappig om te zien dat haar haar en haar ogen hetzelfde qua kleur zijn gebleven bij veel beroemdheden zie je dat niet meer. Jammer dat ze haar leven zo heeft moeten eindigen.

Doe je ook al mee met de winactie?

Wie vind jij dat de grootste verandering is ondergaan?

Liefs Maaike

3 opmerkingen:

  1. Leuk idee! En ik vind dat Madonna wel een héle make-over heeft gehad. Leo DiCaprio, tja, daar zie je meteen aan dat hij dat is!

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D