Mijn irritaties # 2

donderdag 17 april 2014

Vandaag ga ik weer lekker zeuren over dingen die me mateloos irriteren. Van nachtlenzen tot de douche uitlappen, vandaag is deel 2 van irritaties aan de beurt. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en veel plezier met lezen!1. Nachtlenzen die je niet uit krijgt.
Ik heb sinds kort nachtlenzen. Het inzetten daarvan gaat wel, maar het uitzetten is verschrikkelijk! Er komt de 20ste ook een artikel van online.

2. Haast hebben.
Iets te laat opstaan, waardoor je brood binnen 1 minuut in je keelgat moet proppen, één glas water er achter aan gooien en dan op school aangekomen erachter komende dat je de helft van je boeken kwijt bent.

3. Mensen die afspraken niet nakomen.
'Half 3 daar?' 'Is goed!' 'Oké, zie je dan!' 'Tot dan' Je bent er precies om half drie, met haastten maar je hebt het gered. Na een kwartier komt de ander ook aan; 'Oh sorry, was de tijd vergeten.' Argg.. Zo frustrerend!

4. Mensen die je pesten met dingen die je eng vind.
Ik vind duiven echt eng. Al gaan anderen dan duiven lokken met brood, waardoor ze precies bij mij komen, waarna ik hysterisch word en het leuke vind ik; als ik hun pest met een spin ben ik ineens flauw. Buh, oneerlijk!

5. Een irritante broer.
Het ene moment is hij aardig en het andere moment kan hij alleen maar 'what up bitch?!' Zeggen met een vaag stemmetje.

6. Je hele huis dat overhoop ligt.
We krijgen een nieuwe keuken, dus nu ligt onze hele woonkamer overhoop. Onze koelkast staat in de gang en de magnetron in de waskamer, nogal verwarrend en natuurlijk irritant!

7. Dingen in je hand hebben en ze dan zoeken.
'Wie heeft mijn telefoon? Ik vind dit echt niet grappig hoor!' 'Je hebt hem in je hand..' 'Oh, oeps, sorry!' Het gebeurt me denk net een keer te vaak.

8. Dingen die ik vind stinken.
Ik vind al snel dingen stinken, maar dit is soms ook lastig met reviewen. Ik vind bijvoorbeeld Nivea ontzettend stinken, maar het grootste deel van de mensen die ik ken vind het heerlijk ruiken.

9. Niet weten wanneer een mascara/eyeliner over de datum is.
Ik heb daar echt nooit een flauw idee van. Heb ik het een jaar of een maand geleden gekocht? Ik zal het echt niet weten als je het aan mij vraagt. Al koop ik de laatste tijd steeds minder, vandaar dat de reviews niet alleen over beauty producten gaan. Er komt nu ook om de 3 dagen een review online, omdat ik het soms een beetje té veel vond.

10. Niet weten hoe dat ene geweldige nummer heet.
Ik heb heel lang niet geweten hoe 'Rather be' heette, al vond ik het een geweldig nummer!


11. Niet weten of een artikel lang genoeg is.
Eerst wou ik 10 irritaties doen, uiteindelijk vond ik dat te kort. Vandaar dat we er lekker 13 doen, ookal had 'Mijn irritaties' er 16.

12. Wanneer je nog 2 irritaties wilt en je je er rot aan irriteert dat je geen 12de irritatie weet.
Ik denk niet dat deze veel voorkomt.

13. Het té druk hebben met school, waardoor je geen artikelen plaatsen kan.
Vanaf morgen komt er om de dag een artikel online.

Wat zijn jouw irritaties?

Liefs Maaike

5 opmerkingen:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D