My Life in Pictures #1

dinsdag 8 april 2014


Vandaag een totaal nieuw onderdeel op Feautystyle genaamd: My life in pictures! Ik zie dit op ontzettend veel blogs en het leek me leuk om ook te doen. Ik heb in een maand een aantal foto's geschoten, die ik vandaag met jullie deel. Ik ben het van plan elke maand de 8ste te doen. Lees snel verder om te zien hoe mijn maand eruit zag!Ik skype ontzettend veel met Meghan, wat super gezellig is. Hier is ze bezig met een artikel, vandaar de denkende blik, haha.


Diezelfde dag ging ik nog naar een kinderboerderij. De schapen hadden lammetjes gekregen, ontzettend lief!


Nagels lakken. Hier draag ik een kleur van Rimmel London.


Ik had nog oude gympen, waarvan ik dacht nog te passen, maar helaas, ze waren veels te krap. Toen ben ik met mijn moeder een simpel paar gympen gaan halen bij de Schoenenreus. Ik wil dit jaar All Stars, maar zoek nog een leuk paar.


Ook had ik een super stoer jasje gekocht. Ik vind de ketting er om heen echt super leuk!


We hadden ander onderwijs week en gingen naar Nemo (Amsterdam). Het was ontzettend gezellig. Hierboven zie je 2 super aardige meiden!


Ook gingen we naar Haarlem voor een project, al heb ik meer geshopt dan aan het project gewerkt.


We gingen onder andere naar Starbucks, ik was er voor de eerste keer en vond het ontzettend lekker. Jammer dat ze mijn naam verkeerd heeft geschreven. Er staat Maeika, al heet ik Maaike, naja, we doen gewoon of het er goed staat.


Met dansen dansen we op het bovenstaande nummer. Die we ook gaan uitvoeren bij de voorstelling.


Ik kocht in Haarlem een ontzettend lekkere bruisbal van Etos. Mijn hele bad werd paars en rook naar Lavendel, zeker een aanrader voor 1,99!


Mijn moeder kwam naar huis met deze 2 cola flesjes. Mijn broer heet Dennis en ik Maaike, dus dat is ontzettend leuk.


Ik heb deze maand een hoop geskeelerd, dat kan met dit lekkere weertje. Hier zie je links mijn skeelers en rechts de skeelers van een vriendin van me.


Een meisje uit mijn klas gaf een feestje waar we onder andere gingen bowlen. Ik werd 1 keer tweede en 1 keer 3de. (Van de 3;$) Het gaat nu gelukkig al wat beter met bowlen.


Dit is de laatste foto. Deze heb ik gemaakt op het feestje van het meisje uit mijn klas (Zara). Ik ging met een vriendin (Lara) allemaal natuur foto's maken, die overmorgen ook online komen!

Ik hoop dat jullie mijn maand leuk vonden en het misschien ook volgende maand willen zien?

Hoe was jouw Maart?

Liefs Maaike

3 opmerkingen:

  1. leuke foto's! Vooral dat je met je klas ging bowlen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! En awh, dat bowlen loopt bij mij ook niet zo super hoor, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D