Summer to do things! ♥

woensdag 2 juli 2014


Ik heb vakantie! Jeaj! Maar wat doe je dan? Lekker zonnen, naar het strand gaan natuurlijk, maar om dat ruim 6 weken lang te doen? Dat verveelt ook. Vandaag geef ik jullie tips wat je naast zonnen kan gaan doen, lees dus snel verder!

Begin een blog!
Ik ben zelf niet in de zomervakantie begonnen met bloggen uit verveling, maar als je je verveelt is dit zeker weten een aanrader. Je kan bloggen over alles wat jij leuk vind!

Houd een high-tea!
Maak lekker hapjes samen met je vriendinnen en ga er daarna van genieten, dit kan je bijvoorbeeld in het park doen, maar ook in de achtertuin of gewoon lekker binnen.

Ga zwemmen!
Je hebt vast wel een zwembad of een meer in de buurt. Let er dan wel op met meren of het een beetje schoon is en ga er vervolgens lekker zwemmen. Het koelt af en is hartstikke leuk.

Ga shoppen!
Welk weer het is maakt niet uit, want je kan altijd shoppen. Als je niks nodig hebt kan je ook met een vriendin een budget afspreken als 5,- en voor dat geld koop je leuke dingen voor elkaar.

Logeerparty!
Spreek met een aantal vriendinnen af en ga bij iemand logeren. Vergeet natuurlijk niet maskers, chips en een hoop kussens voor het kussengevecht!

Zoek een nieuwe hobby!
Leer jezelf bijvoorbeeld coderen of loomen. Je kan er een hoop video's van vinden op het internet, wat het ook weer gemakkelijker maakt.

Pimp it yourself!
Zoek een oud kledingstuk en pimp het bijvoorbeeld met studs of hang er kraaltjes aan. Zo ben je de hele middag zoet en heb je uiteindelijk een super leuk eindresultaat!

Ruim je kamer op!
Het is niet het eerste waar je aan denkt met vakantie, maar het is toch nodig. Uiteindelijk vind je er vanzelf plezier in en richt je misschien wel je hele kamer opnieuw in.

Ga Youtube video's kijken en ontdek nieuwe youtubers!
Er zijn genoeg leuke youtubers, waarvan je heus nog niet alle video's heb gezien.

Ga films kijken!
Dit kan je in je eentje doen of met vriendinnen met een hoop popcorn en gelach.

Houd een beautymiddag!
Ook dit kan in je eentje of met vriendinnen. Neem allemaal maskertjes, nagellak en make-up mee. Neem eerst een masker waarbij je gezellig bij kletst, waarna je je nagels verzorgt en lakt en elkaar daarna mooi op maakt.

Ga filmen!
Als ik niks weet te doen of zin heb om aan mijn blog te werken, maar niet artikels wil gaan schrijven. Pak ik een camera en ga ik filmen, soms vloggen maar soms ook diy's of anderen dingen opnemen.

Ga gamen!
Sims of juist een schietspel, kan je lekker veel agressie in kwijt. ;p

Wat is jouw ultieme anti-verveel tip voor de zomer?

Liefs Maaike

9 opmerkingen:

 1. Super handige tips, hier ben ik zeker wat mee! Fijne vakantie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn kamer heb ik al opgeruimd en heringericht! Dus dat hoef ik niet meer te doen, haha. Leuke tips! <3 Dat coderen, daar ga ik me nog wat meer in verdiepen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk lijstje! Ik heb helaas maar 3 weekjes vakantie en die zitten al helemaal vol moet werken in mijn huisje en op vakantie gaan ;-)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vakantie ik kijk er enorm naar uit! Morgen ben ik aan de beurt! Leuke tips trouwens! Ik denk dat ik nog eens een grote schoonmaak ga houden in m'n kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke tips! Ik ga zeker een tip gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke tips! Ik heb vandaag afscheid van mijn klas genomen, er was een heleboel gehuil ( ik heb ook gehuild) maar uiteindelijk vind ik het wel goed dat ik naar een klas ga die allemaal hetzelfde niveau hebben. ( ik zat op de basisschool)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh ja, ik begrijp het. Maar je zal snel wennen aan de middelbare school! Alvast heel veel succes!

   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D