10 dingen op mijn wishlist

maandag 12 mei 2014


Als begin van de 10 week (eigenlijk 5 dagen) laat ik jullie 10 dingen zien die ik ontzettend leuk vind en op mijn wishlist staan. De naam van wishlist zegt het al; dingen die ik wens te hebben, dus graag wil hebben. Lees verder, waarom ik de bovenstaande dingen zo graag wil.
1. Naked 2 palette
In mijn vorige wishlist stond hij ook. Ik wil hem ontzettend graag, maar vind de prijs te duur voor een product dat ik niet elke dag draag. Leuk voor een keer een look, maar elke dag naar school zou ik nooit doen op mijn 13-jarige leeftijd. Al het pigment is geweldig en de kleuren zijn mooi! Misschien leuk voor over een aantal jaartjes.

2. Goede camera
Ik heb me nog niet verdiept in camera's, vandaar dat ik maar een random camera van internet heb geplukt. Maar ik wil ontzettend graag een goede Canon camera, waarmee je alles perfect op de foto brengt. De camera die ik nu gebruik is ook fijn en ook een Canon, al mag de kwaliteit soms stukken beter!

3. Een eigen blogdomein
Niet dat dit super duur is, maar het komt er niet van ook ben ik bang een hoop lezers te verliezen.

4. MAC blush in Dainty
Super gepigmenteerde roze kleur met prachtige shimmer, wat willen we nog meer?

5. Zoeva kwastenset
Als ik dan ga voor een kwastenset, dan doe ik het ook wel goed. Zoeva heb ik leren kennen door de kwastensets en wil er dan ook al te graag eentje.

6. Sleek Idivine I-Candy palette
Het naked palette is erg natural en deze juist het tegenovergestelde. Bruine kleuren meng je met een knallende kleur om de ooglook compleet te maken. Ik ben vooral verliefd op de mint groene kleur uit het palette. (De bovenste rij)

7. Lush Bubblegum lipscrub
Ik heb de lipscrub al gehad en was er ontzettend enthousiast over. Nu is hij helaas op en wil ik graag een nieuwe, alleen spreekt de 10,- me tegen voor zo'n klein potje.

8. Massage bar in Strawberry feels forever
Alleen al de gedachte aan dit product laat me glimlachen. Hij lijkt me verrukkelijk!

9. Vineyard peach body lotion
Een body lotion ruikend naar perzik met dit uiterlijk. Ik hou van perzik & van bodylotion's. Dit product lijkt me ook ontzettend fijn in gebruik. Helaas zie ik het niet bij elke The body shop en wil ik eerst mijn body butter opmaken.

10. Wreck this journal
Dit is een boek met opdrachten erin, waarmee je het boek sloopt. Grappige opdrachten als het boek meenemen onder de douche of er drinken over heen gooien. Het lijkt me leuk om te hebben en dan in filmpjes aan jullie te laten zien hoe ik het boek langzamerhand steeds meer sloop.

Wat staat er bovenaan jouw wishlist?

Liefs Maaike

3 opmerkingen:

 1. Oh, de meeste dingen staan ook op mijn wishlist, haha. Een eigendomeinnaam ook, maar dat komt over een paar weken denk ik in orde. Leuke wishlist, ik denk trouwens helemaal hetzelfde over dat Naked 2 palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een Wreck this Journal is echt heel erg leuk :) Ik heb er echt heel veel plezier aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel ;)

  Weet je wat me leuk lijkt? Een artikel dat over feautystyle door de maanden/jaren heen gaat!
  Bijvoorbeeld de lay-outs, naam verandering,etc!

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D