Meghan VS Maaike

donderdag 8 mei 2014


Vandaag een DIY battle met Meghan. We hebben beiden 2 dingen versiert met nagellak. Meghan heeft een glas en een mok versiert en ik 2 mokken. Uiteindelijk bepalen jullie wie er heeft gewonnen, lees dus snel verder!

Meghan

Dit zijn de twee dingen die ik heb versierd. Een glas en een mok. Allebei zijn ze totaal in een verschillende stijl, die samen mijn stijl vormen. 


Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het erg grappig vind en het gewoon mijn humor is.


Deze vind ik echt super schattig. Ik begon met een luchtballon in de vorm van een hartje, daarna kwam de rand erbij en toen tekende ik een mondje. Een een-oger die veliefd is <3.


Natuurlijk moest ik in mijn mok nog thee doen!

Maaike

Onze keuken werd laatst verbouwd en toen had mijn moeder 2 mokken over die ze weg wou gooien. Gelukkig kwam ik net beneden en redde ik de mokken van hun ondergang.


Ik heb gekozen voor deze quote omdat je altijd gelukkig en vrolijk moet zijn en dat vind ik erg belangrijk. Ik heb de mok met zwart, wit en zilver versierd. Ook heb ik er een smiley bij getekend


Het oortje heb ik versierd met een zilver streepje in het midden en ik heb met dottingtools witte stipjes om het zilveren lijntje gezet.


Deze quote gaat wat minder diep dan de vorige. Ik was op zoek naar een leuke quote en kwam deze tegen, ik vond hem wel geinig.


Het uiterlijk heb ik gedaan met roze, wit, zilver en 2 glittertopcoats. Het oortje heb ik versierd met een glittertopcoat.


De rest van de mok heb ik versierd met stipjes, sterretjes en een soort confetti.

Wie heeft er gewonnen volgens jou? Meghan of ik?

Liefs Maaike

5 opmerkingen:

  1. Dat is moeilijk om te kiezen... Ik wil gewoon voor beide gaan, haha. Leuke diy trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, dit is wel moeilijk hoor! Jullie hebben het allebei heel mooi gedaan! Toch zou ik voor Maaike gaan, sorry Meghan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha leuk gedaan! Moeilijk om te kiezen maar ik ga toch voor Maaike.

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D