Catrice trend edition ♥ Carnival of Colours

zaterdag 3 mei 2014


De nieuwe Catrice colletie is bekend. Denk aan carnival, vrolijk kleuren en make-up dan heb je natuurlijk de nieuwe collectie van Catrice, genaamd Carnival of colours. Een kleurrijke vrolijke collectie. Lees snel verder!

Baked Trio Eyeshadow in C01 Rhythm Of The World, C02 International Anthem en C03 Flag Attack 

Oeh, ziet er leuk uit. Alleen jammer dat de blauwe en de groene kleur er 2 keer inzitten en volgens mij ook de paarse kleur. Dat is wel een minpunt. Voor 3,89.
Cat Eyes Eyeliners Pen in C01 Black For Gold

Een zwarte eyeliner in deze collectie met zo´n punt, snap ik niet. Maar je kan het ook gebruiken voor het bekladden van je gezicht, hmm.. Voor 3,59.
Ultimate Colour Lipgloss in C01 Burning Down The Arena, C02 When I Say Li, You Say Lac…, C03 Go Yellow, Go! en C04 Feel The SpiRED 

Wat een leuke kleuren! Ik zal niet snel met geel of oranje op mijn lippen lopen, maar ik vind de shimmer en het uiterlijk van de gloss'jes ontzettend leuk! Voor 2,99.

Ultimate Nail Lacquers in C01 Team Blue, C02 Viva Brasil, C03 Burning Down The Arena, C04 When I Say Li, You Say Lac…, C05 Go Yellow, Go!, C06 Feel the SpiRED en C07 Black For Gold

De kleuren spreken me niet ontzettend aan, maar ik vind de kleuren wel goed bij deze collectie passen. Jammer dat ze niet extreem glitteren, dat zou leuk zijn geweest! Voor 2,99.

Beauty Bag 
Ik ben zelf niet echt van de tasjes en ik zou niet weten waarvoor ik deze zou gebruiken. Maar de ananas print is geweldig! Voor 3,59.

Vind ik deze collectie leuk? Muah.. Eigenlijk niet. Er is niet veel bijzonders mee aan de hand. Ik zou alleen voor de lipgloss'jes naar de winkel gaan, maar voor de rest kan ik lekker thuis blijven. De collectie is verkrijgbaar vanaf Juni. In Nederland en België.

Wat vind jij van deze nieuwe collectie?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

  1. Wouw wat een kleurige en vrolijke collectie! Dat tasje is echt mooi! <3_<3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hmm dit is niet echt voor mij weggelegd denk ik alleen één palette vind ik wel gaaf liefs,
    www.rachelkromdijk.nl x

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D