Trind ♥ Najaar Collectie 2014

dinsdag 4 november 2014


Vandaag review ik voor jullie de trind najaar collectie van Trind. De najaar collectie bestaat uit 6 kleuren met warme tinten, koele tinten, glitters en holografische lakjes. De collectie heet ´Time for Treats´. Alleen al van een blik op deze lakjes krijg je zin in de warme winteravonden met een kop chocomel op de bank. Lees dus snel verder!Ik vind de potjes er echt geweldig uitzien, ik vind de dop echt luxe uitstralen.


Op de onderkant staat de namen van de lakjes. Van links naar rechts: Michty Macaron, Earl Grey, Luscious Lavender, Mocca Madness, Choco loco en Icing On The Cake. Echt super leuke naam, leuk bedacht, ik vind dat het de lakjes net wat meer geeft.

CC206
Hierboven zie je Michty Macaron met 1 laagje nagellak. Let niet op mijn nagels, ze zijn er op dit moment vreselijk aan toe. Ik vind de kleur op zich wel goed dekken, al zal ik voor optimaal resultaat twee laagjes aanbrengen. Ik vind de kleur lief en zacht, een leuke baby roze kleur.

CC208
Van een zacht lief roze kleurtje gaan we naar Mocca Madness. Ik vind de glitters hierin echt super mooi, ondanks de wat saaie kleur, vind ik de glitters het echt opvrolijken. Wel vind ik de nagellak wat stroperig, maar er is wel prima mee te werken. Deze kleur dekt erg goed!

CC204
Een wondermooie winter statement met grijsblauw kan je Earl Grey het best omschrijven. Je past met dit lakje perfect in het sneeuwlandschap. Ik vind de kleur erg mooi en het lakje is niet erg stroperig. Ook zal ik voor het beste resultaat twee laagjes aanbrengen.

CC207
Wauw, ik vind Luscious Lavender echt geweldig. Een chique parelmoer kleur die sprekend lijkt op de lavendel kleur. Niet stroperig en ik zal voor optimaal resultaat twee laagjes aanbrengen. Ik vind deze nagellak het mooist van allemaal. Ook zitten er nog kleine glittertjes in voor extra effect!

CC205
Ik heb voor het review geen nagellak onder deze kleur gedaan. Ik vind Icing On The Cake een prima kleur. Leuk als nagellak voor kerst! Met deze nagellak maak je een glamour winter statement!

CC208
Sorry voor het feit dat ik de nagellak wat rommelig heb aangebracht. Ik vind deze kleur echt leuk. Lekker winters maar als nog met een subtiele glitter is deze bruine mysterieuze kleur. Met één laagje vind ik deze kleur gewoon perfect!


Conclusie
Ik vind de najaar collectie zeker geslaagd! De kleuren zijn mooi! Ik ben over allen zeker tevreden. Mocca Madness was een klein beetje stroperig en allen op Choco Loca na hadden twee laagjes nodig. Dit zijn dan ook de enige nadelen die ik kan opnoemen. 


De nagellakjes worden verkocht bij Etos en als je nog even goed wil kijken naar de lakjes kan je even naar trind.com gaan.

De lakjes worden verkocht voor 10,12 per stuk.

Wat vind jij van de nagellakkleuren en namen?

Liefs Maaike

1 opmerking:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D