Disney Tag ♥

dinsdag 11 november 2014


Vandaag heb ik voor jullie de Disney Tag, een tag die 100% gaat over Disney. De figuren, de films en het park zelf. Ik heb ontzettend veel plezier gehad in het invullen van deze tag en hoop dan dat jullie de tag net zo leuk vinden als ik. Neem de tag gerust over voor je eigen blog. Lees snel verder!


Wat is je favoriete Disneyfilm?
Hmm.. Lastig, ik ken ze bijna allemaal en vind ze eigenlijk stuk voor stuk even leuk, maar als ik kijk naar de film die ik het meest gekeken heb dan is het sowieso De klein zeemeermin, ik vond het echt een geweldige film en als ik dan ging zwemmen, deed ik altijd mijn voeten gekruist, zodat het net leek of ik ook een staart had. Al was ik altijd bang dat de heks van het verhaal in het water zat, dus durfde ik nooit te diep in het water.

Welke prins wil je zijn?
Ik denk Aladdin, want het is een jongen die puur voor Yasmine vecht en echt om haar geeft inplaats om de rijkdom. Dat vind ik zelf erg leuk aan hem. De gehele film draait om het feit dat hij bij haar wilt zijn en dat vind ik ook erg leuk aan het verhaal.

Welke prinses wil je zijn?
Yasmine van Aladdin. Ik vond haar altijd erg knap en ze had een geweldig huis met een mooie tuin, alleen vond ik die tijger altijd een beetje eng. Ik dacht altijd dat hij op een gegeven moment boos werd, heel raar als ik er nu zo over na denk.Op welk karakter lijk je het meest?
Geen flauw idee. Ik heb meerdere tests gedaan en daaruit bleek Micky Mouse, de geest van Aladdin en Minnie Mouse, dus eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee meer. Ik vind het lastig zoiets over mezelf te zeggen.

Wat is je favoriete liedje?
'Onder de zee' van Ariël, ik heb er een keer met dansen op gedanst en sinds dien geweldig nummer. Eigenlijk is het een rot nummer dat alleen maar in je hoofd blijft hangen, maar toch vind ik het een leuk nummer, vraag me niet waarom.


Wat is je favoriete Disney park?
Ik ben alleen nog in Disneyland Parijs geweest, dus Disneyland Parijs. Ik ben er twee keer geweest en keek mijn ogen uit. Je kan er zo ontzettend veel doen en die parades, ik vond het echt geweldig. Ik wil zeker nog een keer in mijn leven heen gaan en dan dat ik alles kan doen écht alles.

Welke van de originele figuren is je favoriet?
Minnie Mouse, ik vind haar schattig en een lieve persoonlijkheid hebben.


Wat is jouw favoriete Disney film?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D