What's On My Phone?! ♥ Tag

dinsdag 25 november 2014


Vandaag laat ik jullie zien welke apps ik op mijn telefoon heb staan. De kwaliteit van de foto's is wat minder omdat ik normaal fotografeer met mijn telefoon, dus nu moest ik een andere camera gebruiken, excuses voor de kwaliteit. Ik heb een witte Iphone 4s met 16 GB, voor als er vragen zijn. Veel plezier met lezen!Als je mijn telefoon aanzet is dit het eerste wat je ziet. Het plaatje is van WeHeartIt, ik vond het wel toepasselijk!


Dit is het scherm dat je ziet wanneer je mijn telefoon unlocked.


In het eerste mapje heb ik muziek en video's.

Youtube: Jullie kennen het vast wel, je kan er mee video's bekijken.
RTL XL: Heel vaak kijk ik een programma net niet af, of moet ik net weg, dus is dit mijn redding. Je kan met deze app programma's terug kijken die op RTL te zien waren.
Twitch: Ik vind gamevideo's altijd erg leuk, dus dit is een ideale apps. Hiermee livestreamen gamers vaak, hetzelfde als een youtube video, maar dan live, wat de naam al zegt.
Itube & Musify: Beiden apps zijn voor muziek luisteren, zonder dat je internet hebt.


Dan de apps die ik gebruik voor het bewerken van foto's voor Instagram.

VSCOcam: Met deze app voeg ik meestal een leuk filter toe aan een foto, ze hebben een ruime keuze, wat ik erg leuk vind!
PicsArt: Hiermee kan je vrijwel alles doen qua fotobewerking, het is een erg uitgebreide app.
InstaSize: Doordat de foto's vaak geknipt moeten worden en de helft van mijn hoofd dan weggaat, doe ik altijd een wit kader om mijn foto's, dit doe ik met deze app. Het werkt erg goed!
Aviary: Ik ben vooral gek op de stickers die je kan toevoegen aan foto's als tekst of sterretjes. Het maakt je foto's erg schattig.


Hierboven zie je verschillende games. Ik ga deze niet uitleggen omdat het allen games zijn met het zelfde doel; de game uitspelen.


Dan nu het mapje met de dingen die ik het meest gebruik voor mijn blog.

Feautystyle: Dit is een snelkoppeling naar mijn blog, op deze manier kan ik makkelijk op jullie leuke reacties reageren, yaay!
Bloglovin: Hiermee kan je blogs volgen en artikels lezen, de artikels staan dan makkelijk op een rij. Het gaat stukken sneller inplaats van elk blog apart bezoeken.
Mail: Ik gebruik mijn mail het meest voor mijn blog, vandaar dat ik mijn mail in dit mapje heb gedaan.


Een aantal apps die hier staan, staan standaard op mijn telefoon, die zal ik dus niet bespreken. 

Skype: Hiermee kan je met elkaar praten en elkaar zien tegelijkertijd, het is gratis, maar je hebt er wel wifi voor nodig.
Meta: Deze app gebruik ik voor school, erg handig, je kan je rooster zien en cijfers.
Nu.nl: Het standaard nieuws vind ik niet heel interessant, maar lifestyle en opmerkelijk vind ik zelf altijd leuk om te lezen. 
9GAG: Soms is het wel is waar erg grof, maar ik vind dat er ook erg grappige foto's tussen zitten.
Memo: Ik gebruik deze app voor to-do lijstjes, daarna kan ik ze gemakkelijk doorstrepen en verwijderen. Het is een basic app, maar super handig!


De apps in het mapje extra gebruik ik eigenlijk nooit en zijn standaard. De apps buiten het mapje gebruik ik best wel vaak, maar zijn op 2 na standaard.

Druppel: Op deze app kan je zien wanneer het gaat regenen, jammer genoeg werkt het niet altijd even goed, maar alsnog vind ik het een erg handige app.
Translate: Met deze app kan je woorden of zinnen vertalen uit andere talen.


Als laatst heb ik 4 apps die ik het meest gebruik.

Whatsapp: Ik denk dat ik dit het makkelijkst beschrijf als een soort sms'en, dat gratis is, maar je hebt wel internet nodig. Erg handig!
Snapchat: Met Snapchat maak je een foto, die je kan sturen naar vrienden of in je verhaal zetten (dan kunnen je vrienden de foto de hele dag door kijken) voor een bepaald aantal seconden. Het maximale is 10 seconden.
Twitter: Met twitter stuur je berichten naar iedereen van 140 letters, ook kan je foto's invoegen.
Instagram: Met Instagram deel je foto's met je vrienden en kan je ook hun foto's bekijken, ook kan je korte video's naar elkaar sturen.


Als je mij nog niet volgt op social media: Op twitter heet ik @Feautystyle


En op Instagram @Maaikedemol


Ik hoop dat jullie het artikel leuk vonden, bedankt voor het lezen en tot donderdag!

Wat is jouw favoriete app?

Liefs Maaike

1 opmerking:

  1. Er zaten een heleboel apps tussen die ik nog niet kende! Moet ik eens uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D