Irritaties ♥ #4

dinsdag 6 januari 2015


Zaterdag was een vriendin van me op mijn blog aan het kijken, toen zag ik ´Irritaties #3´ staan. Ik ben eerlijk gezegd, die artikels een beetje vergeten, vandaar dat ik vandaag verder ga met de serie, op naar deel 4. Vandaag ga ik weer even zeuren over een aantal irritaties die mij dwars zitten. Veel plezier met lezen!

1. Wanneer je op school naar de wc moet en er net een vergadering plaats vind op de wc.
Ik zelf loop meestal wel met iemand mee naar de wc, maar soms nemen meiden zoveel anderen mee. Dan staan ze met zijn zessen op één meisje te wachten en dan moet je vervolgens nog naar de wc gaan. Dus iedereen kan naar je plasstraal luisteren. Ik weet niet, ik vind het altijd zo awkward.

2. Wanneer je een project hebt en niemand iets eraan doet.
Je bent net in een rot groepje ingedeelt, niemand doet wat, maar omdat jij geen onvoldoende wilt halen, doe je al het werk in je eentje. Ik irriteer me daar zo aan en dan halen de anderen dankzij jou ook een hoog cijfer, terwijl ze niets hebben uitgevoerd.

3. Cliffhangers
Dan zit je net in je spannende film en dan komt ie' hoor, een cliffhanger. Je wilt weten hoe de film afloopt, maar dan moet je even twee jaar wachten. Ik zelf heb dit altijd met series, maar meestal wanneer de tijd verstreken is, ben ik de serie al weer vergeten en ben ik de verhaallijn al helemaal kwijt,

4. Ziek zijn in vakanties
Dan ben je ziek en dan is het ook nog in je vakantie, bah. Ik vind het altijd zo zonde van je vakantie en het erge is; je kan er gewoon weg weinig aan doen. Gelukkig ben ik in de kerstvakantie niet ziek geweest!

5. Kerstversiering opruimen
We moeten er toch echt aan gaan geloven dat kerst voorbij is. Dag vrolijke versieringen! Ik zal jullie gaan missen, tot volgend jaar!;(


6. Mensen die niet reageren op Whatsapp
Ja het is erg onredelijk, wat ik zeg. Niet iedereen zit 24/7 op zijn telefoon, maar soms kan ik mezelf er zo erg aan irriteren. Het is een stom trekje, want ik kan van niemand verwachten dat dat persoon altijd op whatsapp reageert.

7. Eyeliner die maar niet lukt
Soms heb je in één keer het perfecte lijntje, maar soms duurt het echt uren voordat je het perfecte lijntje hebt, gevolg is dat je onder het zwarte spul zit en bij mij zijn meestal mijn watjes meteen op.

8. Nagellak die maar niet opdroogt
Je hebt de perfecte kleur gevonden, voor die ene gelegenheid, maar de tijd dringt en je nagels zijn nog niet droog. Wat zal je doen, je nagellak eraf halen of toch er op laten? Wanneer je je nagellak eraf haalt, baal je want dan zien ze er zo saai uit, maar wanneer je het er op laat zit je kleding aan het einde van de dag onder. Ik vind het altijd zo lastig, vandaar dat deze tussen dit rijtje staat!

9. Slechte internetverbinding
Ik heb dit heel vaak precies wanneer ik mijn Youtube video's upload nog een paar minuutjes en dan bedenkt mijn internet ermee te stoppen. Bah, zo hatelijk!

10. Stof
Je hebt bijvoorbeeld al een tijdje je kaptafel niet schoongemaakt en dan liggen er allemaal van die kleine stofdeeltjes, erg irritant. Je ziet het vooral erg wanneer de zon schijnt. Dan moet je het gaan opruimen en daar heeft niemand zin in.

Waar irriteren jullie je aan? En zijn deze irritaties herkenbaar voor jou?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

 1. Ja, de theepartijtjes bij de wc, ik haat het echt. Oke, in de wc is het lekker warm en beter dan buiten maar er zijn mensen die naar de wc moeten. Niet leuk als ze je allemaal staan aan te staren als je dan eenmaal klaar bent. En de cliffhangers, INDERDAAD! Ik zit met hetzelfde, ik ben vrij vergeetachtig en het is niet leuk als je de helft van de nieuwe film niet kan volgen omdat je de vorige film vergeten bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whaha, fijn dat ik een bondgenoot heb gevonden! ;p

   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D