Essence ♥ Mattifying Cream

dinsdag 13 januari 2015


Vandaag laat ik jullie kennis maken met een crème van Essence. Deze crème belooft je huid mat te maken en een lekkere geur te geven die ruikt naar druiven en lychee, een goede combinatie als je het mij vraagt. Vandaag ga ik jullie vertellen of deze crème écht je T-zone matteert en of het je huid goed voedt, lees dus snel verder!Wauw, klinkt erg goed, vooral omdat er geen siliconen, alcohol en parabenen in zitten.


Ik zie niets raars staan tussen deze ingrediënten. Ook is de crème 12 maanden houdbaar, hierna zal ik de crème weg gaan gooien, ik vind dat altijd extra tricky met je huid.


De crème belooft snel in je huid te drogen, erg handig, vooral omdat de crème bedoeld is voor in de ochtend en avond.


Het uiterlijk is zeker goed! Het geeft een nette en vrolijke uitstraling door alle kleuren. Ook weet je wat je kan verwachten van de crème.


De dop is erg handig, vooral omdat je maar weinig product nodig hebt.


Uitgeveegd over mijn huid. De substantie is zeer smeerbaar, dat is erg handig!


Na dat ik de crème heb aangebracht voelt mijn huid zacht en gevoed.


Conclusie
Ik ben erg enthousiast! De crème voedt mijn huid, ruikt lekker en is budgetproof. Nadat ik de crème heb aangebracht voelt mijn huid wel een beetje branderig, maar dat is juist goed, dan heeft het ook echt effect. Als je een erg gevoelige huid hebt, raad ik dit product niet aan. Mijn huid is minder vet en verzorgd. Ik ben erg tevreden en raad dit product je aan, vooral als je last heb van een vette T-zone.

Je kan deze crème voor 2,69 kopen bij een Essence verkooppunt als Kruidvat of Trekpleister.

Heb jij al eens gehoord over deze crème?

Liefs Maaike

1 opmerking:

  1. Ik wist niet dat een matterende crème ook al bestond, wel handig om te weten. Ziet er best goed uit! Ik vind het ook maar tricky om producten na 12 maanden te gebruiken op je huid, je weet maar nooit..

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D