Ik ben onhandig ♥

dinsdag 17 maart 2015


Ik had zin in een lifestyle artikeltje tussen door. Ik ben namelijk écht een kluns, als er iets mis kan gaan krijg ik dit wel voor elkaar. Hierdoor heb ik dan ook écht wat bloopers meegemaakt en ik dacht, 'kom, laat ik deze eens delen.' Lees snel verder!

Ik struikel of val uit het niets
Ik heb nu al een aantal keer gehad dat ik gewoon val terwijl ik stil sta, een soort van omval. Ook struikel ik erg vaak over mijn eigen voeten. Hebben jullie daar geen last van? Dan struggle je ontzettend met je voeten en benen. Bijvoorbeeld dan was ik met wat vriendinnen aan het voetballen, ik sta meestal ergens achterin en dan spelen ze voor. Ik zelf praat altijd meer dan dat ik sport, dus ik praatte tegen de keeper van mijn team. En toen uit het niets viel ik om, na ongeveer 10 seconden strugglen om mijn evenwicht te bewaren stond ik weer rechtop.

Ik heb mijn pols 3x gebroken
Voordat ik iets doe wordt ik door minimaal 3 mensen gewaarschuwd dat ik niet meer mijn pols moet breken, oeps. Tja, ik blijf wel veilig achter Netflix en Youtube zitten. Ik heb twee keer links gebroken en één keer rechts, zo wissel ik het leuk af. De eerste keer dat ik mijn pols brak was met schaatsen. Het had gevroren en omdat er een groot meer voor mijn huis ligt gingen we schaatsen, dit was trouwens met school. Ik zat toen op schaatsen, dus ik maak een soort episch rondje op schaatsen, waarbij ik val. Precies op mijn linkerpols. Die week had mijn broer ook zijn linkerpols gebroken, dus dat zag er leuk uit naast elkaar. De tweede keer dat ik mijn pols brak was met fietsen, ik was aan het fietsen naast een meisje en toen kwamen onze sturen in elkaar. We slingerden nog even en toen vielen we vervolgens. Mijn knie en handen lagen open, ook was mijn kleding kapot en had ik ontzettend veel last van mijn pols. Het meisje naast wie ik fietste had niks. Ik was nog niet thuis, dus ik moest ook nog ongeveer acht minuten naar huis met een gebroken pols. Dit keer was het ook mijn linkerpols. De derde keer dat ik mijn pols brak, was het rechts. Ik liep in de school, we hadden gym, dus ik stond boven aan een trap om er van volgens normaal vanaf te lopen. Inplaats van lopen struikelde ik over het touwtje van mijn tas en viel ik ongeveer 10 treden naar beneden met een charmante koprol. Dit keer was het dus rechts. Ik ben rechts, dus ik heb 2 weken lang op school rond gelopen met een ipad, omdat ik niet kon schrijven. De laatste keer was trouwens een lichte breuk, daardoor hoefde ik maar twee weken in licht gips.


Ik had een staart van haar lamp
Dit is heel knap, dit kan je alleen als je op een bepaald level onhandig bent. Een vriendin van me heeft een lamp, die is heel leuk, het zijn een soort losse stukjes plastic aan elkaar, het hangt als een kroonluchter. Die lamp hing nogal laag. Waardoor ik er natuurlijk tegen aan stootte. Even later kijk ik in de spiegel en hing er dus een strengel van die lamp aan mijn vest, precies waar mijn kont zat. Ik had een staart, yaay. Ik heb echt geen flauw idee hoe ik dit voor elkaar heb gekregen, het is in ieder geval ontzettend knap!

Ik sloopte een kast
Dit was in groep acht, volgens mij. Ik ging samen met een vriendin een kast opruimen. Hierin lagen ook de boeken en schriften van alle leerlingen uit mijn klas. Die haalden we uit de kast en we gingen het schoonmaken. Op een gegeven moment zag ik een vies plekje en ik begon hard te boenen op een plank in de kast. Ik drukte iets te hard, waardoor perrongeluk die plank los kwam te zitten. Ik dacht dat ik het er weer gewoon in kon schuiven, dus dat deed ik ook. Ik zette de boeken weer terug en daarna hadden we nog even les. Tijdens die les, ongeveer halverwege, toen ging de plank los en vielen alle boeken en schriften over de grond. Ik schrok me rot net als al mijn anderen klasgenootjes. Later kregen we de plank er niet meer in. Gelukkig was niemand boos op me, maar het was natuurlijk niet erg handig van me. 

En dit waren wel weer genoeg feiten waarom ik zo ontzettend onhandig ben. Ik moet er echt is een keer opletten. Ik vind het zelf erg leuk om dit soort artikelen te schrijven, ik hoop dat jullie het ook leuk vonden!

Ben jij onhandig?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

  1. Hahahaha, ik moest echt heel erg hard lachen bij de laatste. En alle drie de gebrokenpolsverhalen wist ik natuurlijk al! :')

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D