Looks beoordelen ♥ #5

zondag 22 maart 2015

 

Vandaag ga ik weer eens samen met Meghan looks beoordelen. Meghan kan je kennen van haar Youtube kanaal Together we are one. De looks zijn van lookbook.nu. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en veel plezier met lezen!

Meghan - Cijfer= 3
Door de opgestroopte mouwen vind ik dat je heel erg ziet dat het te oversized is en dat vind ik niet mooi. Ook vind ik de rok er heel erg vloekend bij. Zoals je al in een eerder artikel van looks beoordelen had kunnen zien vind ik turtlenecks op echt vreselijk.

Maaike - Cijfer= 3
Ik snap de stijl van deze look niet. Haar trui en schoenen zijn stoer, maar haar rok en tasje zijn weer heel netjes. Ik vind de combinatie van die twee meestal leuk, al vind ik het contrast hier tussen wel heel erg. Ook vind ik de trui té oversized en de turtle neck daarbij vind ik altijd lelijk. Daarom geef ik deze look een drie.


Meghan - Cijfer= 7,5
Hoe cute is dit jurkje! De bloempot, eigenlijk best origineel, haha. Alleen.. De schoenen. Bah! Ze vloeken echt heel erg.

Maaike - Cijfer= 6
Ik vind de jurk en het riempje erg leuk matchen. Maar de schoenen vind ik er niet leuk bij staan en waarom die bloempot?! Die snap ik dus écht niet, een bloempot. Je gaat naar een gala en neemt mee.. een bloempot. Tja.. Het zou niet mijn eerste keuze zijn.


Meghan - Cijfer= 7
Best wel een leuke look! Wel een beetje saai, maar alsnog leuk. En die tas, oh my god, liefde! Ik haat turtlenecks, ya know, maar eigenlijk vind ik hem hier niet heel erg storend.

Maaike - Cijfer= 2
Kort gezegd: ik vind alles niet leuk. Het is het allemaal net niet. Ik vind haar knot erg saai, haar horloge en schoenen misplaatst, haar gewaad vind ik erg ouderwets, ik vind het lelijk dat zo'n grote tas een hengsel heeft en tja.. de broek is wel leuk, daarom geef ik twee punten. Één voor de moeite en één voor de broek.


Meghan - Cijfer= 4
Die broek! Nee nee nee nee NEE! Het shirtje, ja leuk. Maar die broek. Hoef ik nog meer te zeggen?

Maaike - Cijfer= 7
Was ik de enige die dacht bij het rechterplaatje, dat het één foto was. Ik dacht zó die heeft ineens grote voeten. Oeps! Ik vind dit outfit niet erg leuk. Opzich het is minder dan de vorige outfits, maar ik vind het toch iets té suf. De panterprint schoenen maken het wel is waar, veel gewaagder, maar écht een top outfit, nee niet voor mij, in ieder geval.


Meghan - Cijfer= 6
Tsja... Eigenlijk sluit ik me totaal aan bij Maaike.

Maaike - Cijfer= 6
De zes komt vooral door de turtle neck. Ik vind het altijd zo lelijk, vooral in combinatie met die jas. De broek, schoenen en tas kunnen samen nog wel, maar voor de rest vind ik het niet heel spannend. Het is nogal suf en naar mijn mening veels te netjes.

Welke look vind jij het leukst?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

  1. Bij de rechterfoto van vierde outfit dacht ik exact hetzelfde Maaike, haha! Ik vind alle outfits in het geheel ook niet zo super. Bepaalde items wel, maar hoe ze worden gecombineerd vind ik niet erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HAHAHAH ik dacht dat ook bij outfit 4. Ik vind eigenlijk alle outfits behalve de laatste leuk haha

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D