Het perfecte boekje ♥

dinsdag 26 mei 2015


Sorry dat er een hele week geen artikel online was. Ik had het ontzettend druk met school en zaterdag toen ik weekend had, ging ik naar de bioscoop, waardoor ik geen tijd had voor het zondag artikel. 

Ik liep een tijdje geleden bij de HEMA en kwam dit leuke boekje tegen. Ik ben écht verliefd op het boekje. Het heeft alles in een. Ik ben er heel enthousiast over en wil het daarom ook vandaag met jullie delen!
Zo zien de bladzijdes eruit. Je hebt 1 kant waar je op kan schrijven. Ook zie je op deze foto goed het elastiek wat om het boekje heen zit en de verschillende tabbladen.


Boven in de pagina staat dit stukje voor data.


Het eerste kopje in mijn boekje is blog. Hier schrijf ik ideeën op voor mijn blog en dingen die ik nog wil gaan uitwerken voor mijn blog. Hier zien jullie dus al een sneak preview.


Ik zelf vind het altijd fijn en leuk om allerlei lijstjes te maken, zo heb ik dat ook in dit boekje gedaan.


Ook heb ik nog een to-do list, die ik zelf echt perfect wil gaan maken. 


En dan hebben we het laatste kopje DIY's. Ik heb nog een kopje over, maar ik weet niet precies wat ik daar wil maken. Ohja en deze bladzijde heb ik niet eens afgeschreven, het komt niet verder dan één 's' op het laatst.


Achterin heb je doorzichtige insteek vakjes voor bijvoorbeeld foto's, Je hebt ze voor een hele pagina en een halve pagina.


Ook heb je nog een ander vak, voor grotere dingen dan foto's.


En als laatst een insteek vakje.Snappen jullie nu wat ik bedoel met dit boekje heeft het allemaal? Dit is voor mij dus hét perfecte boekje! ♥

Je kan het boekje voor 4,95 kopen bij de HEMA.

Wat heeft een notitieboekje voor jou nodig om perfect te zijn?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

  1. Leuk!! Misschien kun je het hebben over de Charlie Charlie challenge? Het is opeens helemaal in. Ik heb het ook gedaan maar er gebeurde bij mij niks.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag het schrift laatst ook liggen en heb hem ook gekocht, zonder dat ik wist wat ik er überhaupt mee zou doen, zo leuk vond ik het eruit zien! Handig dat je liet zien wat jij gedaan hebt met het schrift, nu heb ik een beetje een idee wat ik er mee ga doen ;)
    xx Linda

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D