Outlined nails

woensdag 8 mei 2013


83668505547494710_sdjqnuud_c_large

Ik zocht wat op blogs en merkte dat er best veel over de outlined nails blog'ten. Tijd om het zelf te doen. Eerst vond ik hem wat vreemd, maar bij nader inzien is het eigenlijk best wel leuk! Daarom ging ik dus op zoek naar meer voorbeelden hiervan en het is best simpel om zelf te doen. Binnenkort probeer ik dit zelf ook eens. Maar wat is dat nu juist, outlined nails? Lees snel verder!


Img_3107_large
Img_6557_large

Outlined nails zijn dus zoals je ziet, nagels in een simpel kleurtje, met rond om rond een fijn lijntje in een ander kleur wat meestal zwart is. Dat ik zelf ook het mooist vind. De nagels zijn dus uitgelijnd (ofwel outlined). Vaak is de ringvinger nagel dan totaal anders gedaan, zodat die goed opvalt, maar dat moet niet altijd. Het is alleen een leuk extraatje.

Hoe doe je het zelf?
Het is heel gemakkelijk! Eerst is het belangerijk dat je de nagelriemen goed naar achteren duwt, anders kan je niet goed de lijn zetten. Daarna lak je je nagels in één kleur en laat je het drogen. Als het goed droog is, neem je een ander kleur en trek je een lijntje rondom rond je nagels. Hiervoor kun je het best een nail striper of een dun penseeltje. Zo krijg je het netste resultaat, want als je het niet nauwkeurig doet gaat het heel snel slordig ogen. Tenslotte kun je nog iets speciaals doen met een bepaalde vinger, zoals je vaak ziet bij de prentjes. Het beste kun je nog een topcoat aanbrengen, zo heb je het mooiste resultaat.

Wat vinden jullie van deze trend?

Liefs Maaike

1 opmerking:

  1. Leuk! Echt heel creatief, als ik niet zo onhandig was met nagelslakken had ik het zelf ook gedaan haha, x Nora

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D