Dag uit mijn leven: Meghan Meetten! ♥

dinsdag 5 augustus 2014


Vandaag heb ik voor jullie een dag uit mijn leven. Een best wel spannende dag, ik ging Meghan meetten. Meghan is de gastblogger op Feautystyle en plaatst elke zaterdag een artikel. Ik heb avonden lang met haar geskypt en nu werd het tijd om haar in real life te ontmoeten. Lees snel verder over mijn dag!Vertraging?
Om half 1 zou Meghan bij mij zijn en dan zouden we gewoon gezellig afspreken. Maar helaas vond Meghan de weg niet naar waar ik woon, doordat de navigatie van hun nogal oud was. Uiteindelijk hebben we een punt afgesproken en zijn we vanaf daar naar mijn huis gegaan. Meghan haar moeder en zus gingen shoppen en wij afspreken.


Awkard?
Toen we elkaar voor het eerst zagen was het awkard. 'Euhmm... hoi?' Zo ging het ongeveer, gelukkig ging het daarna stukken soepeler en was het even gezellig als op skype.


Wat hebben we gedaan die middag?
Eerst gingen we een broodje eten en even praten, daarna zijn we naar de kermis gegaan. Deze week is er kermis in een dorp bij mij in de buurt. Zo zijn we in de botsautotjes, de bank, een soort octopus geweest. Ook hebben we muntjes geschoven, waar we voor 5,- een mini rolletje Mentos wonnen. Om 5 uur (het is een uur rijden tussen mijn woonplaats en die van Meghan) ging Meghan terug naar de ontmoetingsplek en gingen ze naar huis.


We hebben een hoop selfies gemaakt voor het artikel, leuk he?!


Woensdag ga ik naar Meghan toe en gaan we misschien naar het strand toe. ;D

Zo, dit was mijn dag. Ik vond het ontzettend leuk om Meghan te ontmoeten, ik had een leuke dag gehad en Meghan gelukkig ook.

Wat heb jij vandaag gedaan of ga je vandaag nog doen?

Liefs Maaike

6 opmerkingen:

 1. Ik heb iets heel debiels vandaag gedaan, en nu heb ik een rib gebroken -.-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh, hoe krijg je het voor elkaar, óntzettend véél beterschap!
   Ik hoop dat het niet al té ernstig is.

   Liefs Maaike

   Verwijderen
  2. Ik was op de fiets, en ik was moe... en dus had ik mijn ogen dicht en werd ik geschept door een auto. Het was mijn schuld, vandaar het woord 'debiel'.
   Dankje, het is niet al te ernstig, alleen maar een gebroken rib, een kapotte fiets (Yeah, hij was toch kinderachtig), en een knots van een blauwe plek.

   Verwijderen
  3. Awh!
   Ontzettend veel beterschap!
   Nu heb je wel een goede reden voor een nieuwe fiets 😁
   Liefs Maaike

   Verwijderen
 2. Wat leuk, haha! Aan de foto's te zien was het wel erg leuk ja, haha! :D Ik ben benieuwd naar de volgende foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D