Essence trend edition ♥ Viva Brasil

zondag 27 april 2014


Ik hou van nieuwe collecties, zeker wanneer ze zo fleurig zijn als deze. Sommigen producten in deze collectie zijn nieuw en anderen kende je al uit de standaard collecties van Essence. Ik ben in ieder geval benieuwd naar de collectie! Lees snel verder!



Oogschaduws in de kleuren 01 everybody salsa, 02 i <3 brasil en 03 ka-ka-karnival. € 1,79 per stuk. De groene vind ik zeker mooi!


Eye & hair mascara in de kleuren 01 everybody salsa, 02 i <3 brasil en 03 ka-ka-karnival. €2,99 per stuk. Ik hoop dat de kwaliteit beter is dan hun voorgangers.


Blush voor in de kleuren 01 i <3 brasil en 02 destination: sao paulo! €2,49 per stuk. De tekst in de blushes vind ik echt leuk!


Lip balm in de kleuren 01 colour parade en 02 olá brasil! €1,99 per stuk. Het ziet er leuk uit, alleen die rondjes. Ik vind het een beetje vies eruit zien. Ik zou dit niet aantrekkelijk vinden om te kopen, als ik in de winkel sta.


Nailpolish in de kleuren 01 i <3 brasil, 02 everybody salsa, 03 ka-ka-karnival, 04 cool azul en 05 yeah, copacabana! €1,59 per stuk. Ik vind de groen mooi, maar de paars en de blauw te donker en de geel en de roze zijn niet mijn kleuren.

Effect Nails Set in de kleuren 01 colour parade. Leuke, zomerse kleuren, dat kunnen we helaas niet zeggen van setje 2; 02 olá brasil! €2,49 per stuk. 
Er zitten ook nog accessoires bij! Een armbanden setje voor €1,49. Ik vind ze niet zo heel leuk, een beetje basic. Misschien is het wel leuk als enkelbandje? En een setje ringen, die je zelf kunt versieren. Ik vind het idee leuk, maar ik hoop dat er wel iets van een gebruiksaanwijzing bij zit, voor €1,99.

Ik vind de collectie wel wat hebben. De kleuren alleen al maken me vrolijk! Een beetje goede kwaliteit en dan zijn we helemaal tevreden.

De collectie is alleen verkrijgbaar in België, dus kom je er langs in Mei/Juni neem dan zeker een kijkje!

Wat vind jij van deze collectie?

Liefs Maaike

6 opmerkingen:

  1. Oeh, leuk dat je dit met ons deelt, zoveel gave productjes, zeker naar die mascara ben ik erg benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is hij enkel in België, oh, wist ik niet, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kwam er ook pas achter nadat ik het artikel had geschreven, haha.

      Liefs Maaike

      Verwijderen
  3. Leuk artikel! Jammer dat het alleen verkrijgbaar is in België...
    Liefs, Sanne van www.sannesworldx.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke collectie, jammer dat 'ie niet in nederland uit komt xx

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D