Holá! + Belangrijke mededeling

zondag 27 juli 2014

Een foto uit de auto van Europa's hoogste brug! ;D
Mijn vader parkeert de auto op de oprit en koppelt de caravan af. Ik zelf pak een paar tassen en loop naar de voordeur. Ongeduldig wacht ik tot mijn moeder de voordeur open doet. Ik ren naar binnen gooi de tassen neer en neem een sprint naar boven. Ik plof op mijn vertrouwde bureaustoel neer en start mijn laptop op. Holá, word de titel!
Vakantie!
Ik kom net terug van Spanje, ik was naar de Costa Brava geweest. 3 weekjes heb ik genoten van het warme weer. Ook heb ik aardig wat stadjes bekeken en de natuur. Ik heb het ontzettend leuk gehad!
5 weken geleden begon mijn zomervakantie. Nog niet officeel, maar ik had wel vrij, op rapport ophalen en boeken inleveren na. Ik ga nu over naar 2vwo. Ik had 2 weken om voor te werken voor mijn blog, maar had gewoon weg geen zin.
1 week voor de vakantie begon ik dus. Ik had 2 weken voor gewerkt, maar had daarna amper tijd over. Zo heb ik artikels uit de 2de week opgeschoven naar de 3de week, waardoor er wel wat online kwam maar niet elke dag. Ik wil kunnen genieten van mijn vakantie en niet hoeven te stressen. Ik hoop niet dat jullie dit heel erg vonden.
Belangrijke mededeling!
Ook ben ik van plan minder te bloggen. Ik merk steeds vaker dat ik denk van 'oh, nu moet ik een artikel schrijven.' Inplaats van dat ik het voor mijn lol doe. Ik merk dat ik minder plezier erin krijg, om zoveel artikels te schrijven. Vandaar dat ik van plan ben om op de dinsdag, donderdag en zondag artikels online te hebben. Ik wil mijn artikels op die manier ook langer maken en meer aandacht aan bepaalde dingen te besteden als het bewerken. Op de zaterdag komt er natuurlijk het gastartikel van Meghan of Zara, dus heb je alsnog 4 artikelen per week! 
Het schema gaat weg. Ik vond het zelf ook niet zo fijn werken, omdat ik liever mijn eigen gang ga en schrijf wat ik wil. De labels met Make-up monday, etc heb ik verwijdert. Als je nu een artikel zoekt, staat er een zoekbalk.
Ik wou het even uitleggen en hoop niet dat jullie het heel erg vinden.
Ben jij al op vakantie geweest of ga je nog op vakantie? En wat vind je van de update?
Liefs Maaike

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke inleiding! Maaike toch, goed dat je wat gaat minderen dan met bloggen. Als je het doet tegen je zin, is het niet leuk meer. Je nieuwe idee vind ik goed! Wie weet als het beter gaat kan je nog steeds meer posten, maar we zien wel. Het bloggen moet leuk blijven. <3 Ik vond het al knap dat je je vorige schema let vaste artikelen zo lang vol hield. Zou ik niet kunnen. Hetzelfde met elke dag een artikel plaatsen. Kan ik je echt niet nadoen. Geniet maar van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   Ik ben ook van plan als het goed gaat het weer op te bouwen, maar voor nu is dit het beste.
   Liefs Maaike

   Verwijderen
 2. Goed dat je nog blijft bloggen, dat voorwerken in de vakantie doe ik je niet na!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed dat je verminderd. Zou zonde zijn als je stopt met bloggen! Ik volg je op bloglovin, volg je terug? :p

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D