My life in words #4

zaterdag 19 juli 2014

Nummer 4 alweer! Ik heb eindelijk vakantie en laatst zijn er heel veel dingen gebeurd, meer stomme dingen als leuke dingen, maar goed, dat hoort er ook bij!Maandag
Maandag was het begin van mijn laatste week op mijn basisschool. We hadden de musical, eerst s'ochtends voor de kinderen en daarna s' avonds voor de ouders. Ik was Willem, een van de hoofdrollen. Ja, Willem is een jongen. Ik speelde een jongen, haha. 

Dinsdag
Omdat we donderdag afscheid hadden, gingen we op school op ruimen deze twee dagen. We hoefden pas om 10:00 naar school, aangezien de musical later was afgelopen. s' middags waren we weer vrij omdat het toen wisselmiddag was (op die middag ga je een kijkje nemen bij je nieuwe meester/juf in de klas, maar aangezien wij na de zomervakantie naar de middelbare gingen, konden we natuurlijk geen wisselmiddag houden). Tevens heb ik thuis lekker gerelaxt.

Woensdag
Overdag deden we niks op school, behalve opruimen. s' middags ging ik wandelen met de hond van mijn vader (Sky) en toen hebben we samen wel een uur gelopen. s 'Avonds had ik het afscheidsfeest, dat was erg gezellig. We hadden thema zomer en konden er allemaal casinospelletjes doen. We hadden ook nog een lied gezongen voor de docenten en de docenten eentje voor ons.

Donderdag
s'Ochtends waren we weer eens vrij en toen hadden we de laatste twee uur samen. We hadden nog wat opgeruimd, en toen zette de juf allemaal zielige liedjes op, zoals: Dit pakt iemand ons nooit meer af. bij dat liedje begon een meisje te huilen. Daarna volgde een ander meisje, die een knuffel aan mij gaf. Ik vond dat zo lief, dat ik toen ook moest huilen; en je weet het wel, toen begon iedereen. Uiteindelijk hebben we nog tot 16:00 nog op het schoolplein staan knuffelen, terwijl we om 15:15 al uit zijn.

Vrijdag
Ik heb de hele dag series zitten kijken, Gossip Girl. Een nieuwe 'liefde' van me, ik kijk het op Netflix. Verder heb ik niet veel gedaan.

Wat hebben jullie deze week gedaan?
 Meghan

1 opmerking:

  1. Dat triestige afscheid herken ik maar al te goed. Awh, de sfeer nog wat droeviger maken door zielige liedjes.. Maakt het nog moeilijker.

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D