Garnier ♥ Micellair Reinigingswater ♥ Gevoelige Huid

dinsdag 9 december 2014


Vandaag review ik voor jullie Garnier Micellair Reinigingswater, ik vertelde een tijdje terug dat ik maar niet een goede oogmake-up reiniger kon vinden. Totdat Ellen mij dit product aanraadde, vandaag geef ik mijn mening over dit product en mijn ervaring hiermee. Lees snel verder wat ik van dit product vind!De verpakking vind ik zelf wel leuk. Met de roze accenten en het product dat je door de verpakking heen ziet. Wel is waar wat goedkoop, het is allemaal plastic, het doorzichtige gedeelte is prima, maar de dop vind ik zelf best wel een afknapper.


Het reinigingswater bevat geen parabenen en parfum, al heeft het wel een fijne geur. Het product is geschikt voor gezicht, ogen en lippen. Het is dus een handig product voor mee op reis, op de grote van de fles na. Je kan het dan in van die kleine reisverpakkingen doen, dan zal het zeker handig zijn!


Extra informatie en de gebruiksaanwijzing.


Het reinigingswater bevat 400 ml, bijna een half liter, wauw, dat is erg veel, maar dat mag ook wel voor de prijs. Het is 6 maanden houdbaar, dus het is wel voor intensief gebruik wil je het product opmaken binnen die tijd.


De dop heeft een handig systeem, hierdoor krijg je niet ineens te veel reinigingswater op je watje.


Conclusie
Het product is erg handig in gebruik op de grote fles na. Het uiterlijk is prima, maar wel is waar wat budget. De reinigingsmelk is voor de gevoelige huid, al merk ik er best wel weinig van, ik vind het een best wel tintelend gevoel nadat ik mijn huid heb gereinigd. Het gevoel is duidelijk aanwezig, dus wanneer je huid erg gevoelig is raad ik het je niet aan. Het reinigt goed, ik gebruik altijd waterproof mascara en ik kan het er met dit product makkelijk afhalen. Ik raad dit product je aan wanneer je een goed reinigend product wilt, wel moet je op letten of je huid niet erg gevoelig is.


Je kan het reinigingswater kopen voor 6,49 bij de Kruidvat.

Waarmee reinig jij je huid? En wat zijn jouw eisen voor een goed reinigend product?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D