Kiko komt naar Nederland?! ♥

dinsdag 2 december 2014


Vandaag heb ik voor jullie een leuke mededeling, je zag het vast al wel aan de titel, want Kiko komt naar Nederland toe. Het merk met budget make-up voor een klein prijsje. Denk bijvoorbeeld aan nagellakjes voor 2,- met extreem goede kwaliteit. Vandaag vertel ik jullie meer over dit goede nieuws!


Waar komt het filiaal van Kiko?
Het filiaal is in Amstelveen in het binnenhof te vinden, tegenover de Douglas en de Mac Donalds en tussen de G-star women en de WE.

Wanneer is het geopend?
Het is al open, sinds 28 november staan de deuren van Kiko open voor jou!

KIKONetherlands02
Bron
Wat is het aanbod van Kiko?
Kiko staat bekend om hun budget producten en luxe verpakkingen. De make-up is voor iedere huid, leeftijd en stijl geschikt, het assortiment is ontzettend groot, waar vast en zeker wel wat voor jou tussen zit. 

Ik zelf heb mijn moeder al lief aangekeken om naar de nieuwe Kiko te gaan, dat word dus binnekort even inslaan. Mijn moeder zelf is ook altijd erg over de kwaliteit van Kiko te spreken, altijd als we op vakantie gaan naar landen als Italië of Frankrijk staan we beiden uren in de winkel te kijken naar de producten. Ik ben zelf ontzettend benieuwd en kijk er naar uit om de naar de winkel toe te gaan, al zal het wel erg druk zijn!

Wat vind jij van de Kiko? En ben je van plan om deze winkel te gaan bezoeken?

Liefs Maaike

Trouwens dit is het 600ste artikel, yaay!

3 opmerkingen:

  1. Ik denk dat ie dan wel in grote steden komt , maar alsnog leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop dat hij ook ietsje dichter bij mij in de buurt komt te zitten, zodat ik misschien mijn eerste KIKO product kan kopen, dat lijkt me zo gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D