My Life In Pictures ♥ #8

donderdag 4 december 2014


Vandaag heb ik voor jullie een nieuwe My Life In Pictures, het is het begin van de maand december, wat vrijwel mijn favoriete maand is. Er is zoveel gezelligheid; Sinterklaas, kerst en mijn verjaardag. Het enige nadeel van deze maand vind ik de kou, maar je kan ook niet alles hebben. Ik heb deze maand niet veel foto's gemaakt in verband met mijn pols, excuses hiervoor. Ik hoop dat jullie het als nog een leuk artikel vinden, veel plezier met lezen!In het begin van de maand heb ik cupcakes gebakken met een vriendin van me. We hebben ze vervolgens rijkelijk versiert met marsepein, ze waren erg lekker!


Een selfie voor dat ik naar school ging. Ik vond alles goed bij elkaar matchen ondanks het toch erg grauw is.


En toen brak ik mijn pols. Ik viel van een trap op school, ik struikelde over mijn gymtas, maakte een drie dubbele salto en lag vervolgens op de grond, waarna ik 'wat charmant,' zei. Ik weet niet waarom, maar dat was, hoe dom het ook klinkt, het eerste wat uit mijn mond kwam, toen ik op de grond lag. Ondertussen ben ik alweer uit het gips en gaat het een stuk beter met mijn pols. Ik kan al weer veel bewegingen maken, alleen heb ik wel moeite met dingen, waarbij ik gewicht op mijn pols moet zetten.


Ik had deze maand helaas een hoop huiswerk, ja, dat hoort er helaas ook bij.


Samen met Meghan hebben we een nieuwe meet dag gepland. Dit zal de derde keer zijn dat we elkaar in het echt zien, als het ware. Ik heb er ontzettend veel zin in, ook zijn we van plan te gaan vloggen en misschien video's opnemen.


Ik was bij de Kruidvat een surprise cadeautjes aan het kopen en zag ineens deze lampjes. Ik vond ze zo schattig, dat ik ze meteen in mijn winkelmandje legde.


Dit is een selfie samen met een vriendin van me Julia. We gingen een middag gamen, het was erg gezellig!

Wat heb jij deze maand gedaan?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

  1. Die lichtjes van Kruidvat, ze zien er nog leuker uit als ze licht geven! Ben al benieuwd naar alle video's die je gaat opnemen met Meghan. Wordt weer leuk om te bekijken. (:

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D