IKEA ♥ Helmer Kastje

zondag 28 december 2014


Tijdens de feestdagen kreeg ik een nieuw kastje voor mijn make-up en nagellak in te bewaren. Ik wilde dit al een tijdje, mijn kaptafel zat helemaal vol en het grootste deel van mijn nagellak kon ik niet meer terug vinden. Ik vertel vandaag wat meer over het kastje! Lees snel verder!Eerst had ik alleen de kaptafel, maar met het kastje ernaast is het veel makkelijker. Ook is het goed in bereik, als ik op de houten stoel zit kan ik makkelijk iets uit het kastje pakken.


Boven op het kastje heb ik een KIKO tasje gezet met daarin nagellak remover, daarnaast staat een shower gel, kwastenreiniger, een mini sample van O'lilly en als laatst een luchtje van Victoria Secret.


De aller eerste lade is nog leeg, op een paar bakjes na.


In de tweede lade zitten oogproducten, als palletten, losse oogschaduws, eyeliners, mascara's, nepwimpers, oogschaduw basis, etc.


In de derde lade heb ik lip producten en gezicht producten, als foundation, highliter, blush, bronzer, poeder, etc. Ik gebruik eigenlijk nooit gezicht producten, vandaar dat ze in het kastje liggen.


In de vierde lade heb ik maskers en een foundation kwast, om mijn maskers mee aan te brengen. Ondertussen heb ik in deze lade ook watjes gedaan en de witte bakjes.


In de een er laatste lade liggen nageltools, als vijlen, nepnagels, dotting tools, stempelsetjes, vanille suiker (voor suiker nagels, dat ziet er erg leuk uit!) en meer. Ik heb écht een hoop nageltools, kwam ik achter toen ik dit kastje in ruimde.


En in de laatste lade liggen al mijn nagellakjes. Aan de voorkant zitten normale nagellakjes en in het achterste gedeelte heb ik topcoats, stripers, magnetische nagellakjes, crackle nagellak en caviar nails.


Ik ben erg blij met dit kastje en mij stash is nu een stuk overzichtelijker. 

Ik heb dit kastje voor 29,99 gekocht bij de IKEA

Hoe berg jij je stash op?

Liefs Maaike

3 opmerkingen:

  1. Oooh wat een heerlijk hoekje, ik zou er een moord voordoen (bij wijze van spreken haha). Maar ik heb er absoluut geen plek voor ;(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh het past perfect bij je kaptafel! Alles ziet er zo netjes geordend uit. Moet ik een voorbeeld aan nemen, dringend.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja echt super leuk, alleen heb ik ook weinig plek voor zulke kastjes :(

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D