Looks beoordelen ♥ #3

zondag 21 december 2014


Vandaag ga ik weer eens looks beoordelen samen met Meghan. Ik zelf vind dit een erg leuk concept, omdat we beiden een erg verschillende smaak hebben, dat levert een leuk contrast op. Vandaag beoordelen we vijf looks in het thema van de winter, veel plezier met lezen!
Meghan:
Oké, dit is best wel erg. De eerste look vind ik meteen al verschrikkelijk. De broek, de trui, de schoenen, de ketting, alles. Ik geef deze look een 4.

Maaike:
Ik vind de fluffy trui pittig leuk, maar de broek en de schoenen vind ik echt verschrikkelijk. Ik zou de look een stuk leuker vinden met een skinny jeans en witte All-Stars. De ketting vind ik op zich wel oké. Haar kapsel vind ik wel grappig, het past bij de look. Ik geef deze look een 6.


Meghan:
Deze outfit vind ik zoooooo leuk! De trui past heel erg leuk bij het rokje, en het geeft een kerstachtige feeling aan de look. De schoenen passen heel leuk bij het tasje maar de handschoenen vind ik net iets té veel. Ik geef deze outfit een 8,5!

Maaike:
Ik vind deze look één van de leukste looks van dit artikel. Het matcht goed en heeft leuke accenten als bijvoorbeeld de studs op de schoenen. De trui vind ik een leuke eye catcher. Ook ben ik weg van de hoed, ik vind het er zo leuk bij staan, ik geef deze look een 8,5.


Meghan:
Wauw, ik vind dit ook een leuke look! De jas past goeed bij het haar en ik vind de blouse en broek er ook leuk bij staan. De schoenen zijn niet helemaal mijn smaak, maar ik vind ze er toch wel erg leuk bij staan. Ik geef dit outfit een 9.

Maaike:
De kleuren matchen goed bij elkaar, maar ik twijfel over de jas. Ik vind het leuk dat de jas oversized is, maar het broekje, dat ik erg leuk vind, valt hierdoor helemaal weg, dat vind ik jammer. Ik vind de look een beetje té streng, als het ware. Ik zou het leuk vinden als er nog een speels accent in voor kwam. Ik geef deze look een 7, omdat alles matcht, maar ik er niet helemaal weg van ben.


Meghan:
Deze outfit vind ik heel er basic, en voor een outfit op lookbook.nu veels te basic. Ik weet niet wat ik met deze look heb, maar ik vind hem niet zo leuk. Ik geef deze outfit een 6.

Maaike:
Ik vind dit een leuke look, het geeft me een warm en kerst achtig gevoel. De sjaal als middelpunt, hierdoor is de rest van de kleding somber, ik vind dit een erg leuk effect geven. De tas vind ik echt geweldig, een leren rugzak met studs, i love it! Ik geef dit outfit ook een 8,5!


Meghan:
Ik vind deze outfit zo leuk! Heel lief, heel basic en toch superleuk. De roze horloge vind ik er alleen niet zo leuk bijstaan. Ik geef dit outfit een 8.

Maaike:
Ik vind de look erg liefelijk. De kleuren matchen goed, maar het horloge vind ik écht niks. Het is een leuk accent, maar ik vind het niet leuk staan bij de trui. Voor de rest vind ik de look erg leuk en zou ik de look een 7 geven.

Welke look(s) vind jij het best gelukt?

Liefs Meghan en Maaike

1 opmerking:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D