Sims 4 ♥ Challenges

dinsdag 7 juli 2015Alweer een sims artikel, ik vind het zo leuk, ondertussen zit ik op de 55 uur, oeps! Vandaag laat ik jullie kennismaken met verschillende challenges voor in de sims 4. Een normaal huishouden is natuurlijk erg leuk, maar na een tijdje ben je er wel op uitgekeken. Dus vandaag deel ik een aantal challenges met jullie, die ik ontzettend leuk vind! Veel plezier met lezen!

De Disney Princess 10 Gen Challenge
Met deze challenge ben je een prinses. Je begint met sneeuwwitje, daarna komt Assepoester, Tiana, Doornroosje, Anna, Rapunzel, Belle, Mulan, Jasmine en Merida. Wanneer de prinses is overleden in de sims, ga je door met de volgende prinses. Ook heeft elke prinses eigen regels, die passen bij hun verhaal, hun sprookje, als het ware, Ook heb je nog 3 andere opties, als je er 1 niet leuk vind van de bovenstaande, je kan dan kiezen uit: Elsa, Pocahontas en Ariël. 


De 100 Baby Challenge
Met deze challenge moet je 100 baby's krijgen, allemaal van verschillende mannen, je mag geen geld cheaten en je mag niet met 1 man meerdere malen een kind krijgen. Wel mag je natuurlijk van een man een tweeling krijgen, maar het mag niet zo zijn dat je twee keer zwanger van hem bent. De vrouw, waarmee je begint als jong volwassene, mag niet trouwen met iemand, maar wel een relatie krijgen met iemand. Ook mag ze het huis alleen verlaten als ze een nieuwe man moet vinden. Je mag de kinderen laten opgroeien als ze 1. Een A staan voor school, een 10 dus of 2. Hun doel hebben bereikt, hun aspiration hebben bereikt.


De Legacy Challenge
Met deze challenge begin je met ontzettend weinig geld. Je kan er misschien een mini huisje van bouwen met een bed en een douche, maar verder zal je niet komen. Allereerst moet je een kavel van 10.000 simsdollar kopen, hierna zal je 1 standbeeld van 8200 simsdollar moeten kopen. Je mag met 1 sims beginnen, waardoor je 1800 simsdollar overhoud. Vanaf hier kan je bepalen wat je wilt gaan doen, want de challenge kan elke kant opgaan. Je hebt hierna zoveel opties waar je uit kan gaan kiezen, of je kan het helemaal zelf bepalen.

Dit zijn de 3 challenges die ik het leukst vind en ook van plan ben te gaan doen. Ik ben al begonnen met de Disney challenge, ik ben bij de eerste generatie, sneeuwwitje. Het leuke aan de challenges vind ik vooral, dat er zóveel meer uitdaging in zit, dan in de normale sims. Ook kan je dingen helemaal doen zoals je zelf wilt. Zo doe ik met de Disney Princess challenge, dat ik voor elke prinses hun eigen wijk maak, zo heb ik voor sneeuwwitje, de mijn van de dwergen, een groot bos, een kasteel en het huis van de dwergen gemaakt. Mijn eigen regel is dan dus ook, dat ze niet uit die wijk mogen komen.

Welke challenge lijkt jou het leukst?

Liefs Maaike

3 opmerkingen:

 1. Challenges zijn echt geweldig <3, ik vind de Asylum challenge ook heel erg cool!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa inderdaad, die ken ik niet, even Googlen!

   Liefs Maaike

   Verwijderen
 2. Ik ben bezig met de Legacy challenge en hij is heel erg uitdagend!

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D