Washi tape collectie ♥

dinsdag 14 juli 2015


Vandaag laat ik jullie mijn washi tape collectie zien. Ik zelf vind washi tape zó leuk, je kan er van alles meedoen en het werkt ook super fijn. Ik vind het zelf altijd leuk om iemand zijn of haar washi tape te zien, dus ik hoop jullie ook, veel plezier met lezen!
Dit is alle washi tape die ik heb. De meeste washi tape is van Hema, alleen de glitter washi tape is van de Action. Alles was volgens mij rond de 1,- voor ongeveer een setje van 3 washi tape'jes, het is zeker niet duur.


Achter deze washitape'jes zit een verhaal, ik was dus bij de Action en ik wilde heel graag een zilvere glitterwashi tape. Je had ze wel, maar die zat alleen in de verpakking, ze verkochten ze in setjes van 3. Maar er zat dus maar 1 in en 2 lege plekken in de verpakking. Dus ik heb heel soepel een ander pakje gepakt, waar er toevallig 2 in zaten en toen heb ik de zilver erbij in gedaan, zodat ik toch een setje van 3 had met een zilver. Tja, soms moet je creatief zijn, niet waar? Maar ik vind glitterwashi tape echt heel leuk!


Deze twee heb ik gekocht bij de Hema en ik vind ze heel schattig en ook vooral matching bij de andere washi tape die ik heb, ze staan heel leuk bij elkaar.


Deze washi tape'jes zijn wat drukker door de print die er op staat. Op de bovenste washi tape staat things, daar onder muzieknootjes en de onderste is een potloodprint. Het staat heel leuk in een notitieboekje!


Een beetje een wazige foto, maar hier zie je 3 basic kleuren. Ik ben vooral fan van de roze kleur en dat is ook wel te zien, oeps!


En de laatste washi tape die ik heb zijn deze 3 van de Hema. Ze passen allemaal bij elkaar. De linker is een basic groenige tint. Degene in het midden heeft streepjes en de laatste daar staat 'hello sunshine' op.


En dit waren al mijn washi tape'jes ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en tot volgende keer!

Wat vind jij van washi tape?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D