Agenda's, agenda's en agenda's

zaterdag 29 juni 2013

Een agenda is altijd handig. Vooral als je naar de middelbare school gaat. Voor mij is dit ook het geval, na de zomervakantie ga ik er naar toe. In groep 7 & 8 beloofden de leraren, dat hun ons zullen leren met agenda's te werken. Hier heb ik toen twee lege agenda's aan over gehouden. ;( Gelukkig had ik goedkope agenda's van de Hema. 

Voor de middelbare wil ik zelf wel, een leuke agenda. Ik ging zoeken maar vond niet veel bijzonders bij de Bruna. Toen ben ik via de Ipad gaan kijken bij V&D. (Lees schoolcampus) Daar vond ik een mooie Fashionista agende. Wauw, wat vind ik deze leuk! Binnenkort ga ik dus even naar de V&D toe.


Net een clutch. Ik vind de kleuren geweldig en neem het logo van Fashionista dan maar voor lief. Ik zocht verder en vond ook nog leuke agenda's, tijd om ze met jullie te delen!

SchoolagendaSchoolagendaSchoolagendaSchoolagendaSchoolagendaSchoolagendaSchoolagenda

Er zitten kinderlijkere agenda's tussen, zoals die van Pip (laatste) But nobody cares. Degen van America today vind ik ook erg cute. Toch vind ik die van Fashionista het meest leuk, vooral omdat hij anders is. 

Klik hier om naar de site van V&D (Bij de meiden agenda's) te gaan, misschien staat er een leuke tussen voor jou.

Heb jij al een leuke agenda op het oog?

Liefs Maaike

2 opmerkingen:

 1. Hee Maaike,
  Wat leuk voor je dat je naar de middelbare gaat. Ik kan je vertellen, je zult je agenda nodig hebben. Ikzelf had dit jaar de Oilily agenda en die was heel erg fijn. Ik denk dat ik dit jaar of voor een stevig Hema exemplaar ga, of voor een vrolijke maar niet zo drukke. :)
  ]x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heey,

   Zulke verhalen had ik ook gehoord, haha.
   Ik moet ook weer een niet al té leuke kiezen, anders let ik niet meer op, doordat ik alleen maar in die agenda zit.;p Hema heeft ook leuke agenda's, ja, vorig jaar waren er alleen niet superleuke, hopelijk dit jaar wel. Maar ik blijf toch bij de fashionista agenda!

   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D