Eetdagboek

donderdag 8 augustus 2013

Een eetdagboek? Huh? Zal je denken. Het is een soort 'dagboek' wat je bijhoud over wat je eet. Dit column hebben ze ook bij Grazia en ik vind het altijd leuk om te lezen. Ook leek het jullie leuk, aangezien het is gevraagd. Dus hier is het! Ik heb het van 5 dagen bijgehouden.

Instagram Pics | via Facebook
Omg, dit mag je best aan mij geven, hoor. Ik over me wel op. ;D


Zaterdag: Ik ontbijt met een kaascracker en een bruin bolletje met hagelslag. Rond twee uur ga ik middag eten. Mijn middageten bestaat uit 4 tosti halfjes zeg maar. 4 broodjes met ham en kaas, dus. Rond half 7, gaan we BBQ'en, ik had geen zin om het bij te houden, dus dat heb ik niet gedaan. Yeaj! Als toetje hebben we slagroomijs, Lekker!

Zondag: Ik ontbijt met 2 afbakbroodjes, 1 met kaas & 1 met hagelslag. Tussen de middag, rond een uur of twaalf, eet ik 1 kaasstengel en een plakje cake (Met amaretto, bleek later, haha, je proefde er niks van, gelukkig) In de avond aten we een pita-broodje met shoarma, daarvan nam ik er 1tje en ik nam er een met kaas. 

Maandag: Ik ontbijt met cruesli, zonder iets erbij. In de middag neem ik rond een uur of 3, het is slecht zo laat middag te eten, maar ik ging de nagels van een vriendin lakken (Van de nageltutorial van eergisteren) die later droog waren dan gedacht. Een uurtje later gingen we meloen eten! Om 7 uur gingen we avond eten, we aten toen aardappels met brocolli en een kip-krokant-schnitzel. 

If youre lucky enough to be different never change | via Tumblr

Dinsdag: Ik ontbijt met een schaaltje cruesli met yogurt, dat vult echt. Rond 1 uur, nam ik 2 caisersbroodjes, 1 met kaas, 1 met honing. Rond 4 uur nam ik een stukje melk chocolade, lekker. In de avond aten we koude-pasta-salade. Met komkommer, tomaat, tonijn, kaas, walnootjes, Boursin blokjes (Ik vind die zo lekker!) en ofcourse koude pasta.

Woensdag: Ik ontbijt met twee bruine bolletjes, met allebei jam erop. Om 1 uur, volgens mij, eet ik twee bruine-meergranen-pistoletjes. Daarna ging ik naar een meertje in de buurt, met wat vriendinnen. Daar aten we om niets van half 3 een ijsje, met 1 bolletje. Toen we weggingen namen we met z'n 4en nog een patatje met ketchup en mayonaise. In de avond gingen we nasi eten, met kroepoek en pindasaus.

Oh, wauw, ik eet echt veel kaas & hagelslag als ik het zo teruglees, haha.

Houd jij wel eens bij wat je eet?

Doe je al mee met de winactie?

Liefs Maaike
Foto's: WeHeartIt
Tip van de dag: Zoek nooit op Weheartit 'Food' op, als je nog niet heb gegeten.

5 opmerkingen:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D