Middelbare school #Hoe ervaar ik het?

zaterdag 31 augustus 2013

Deze week was ik niet erg actief op me blog. Waarom? Omdat ik vanaf vandaag 5 dagen op de middelbare school heb meegemaakt. Ik kon dit artikel eerder schrijven, maar dan had ik nog niet een hele week mee gemaakt. Ook heb ik nog wat extra random dingen toe gevoegd, dus lees snel verder!

Maandag was een introductie dag. Dinsdag hadden we nog twee uur introductie en daarna begon het schoolleven. Ik was aardig nerveus. De eerste les was Nederlands. We hadden meteen 2 uur. Het ging best wel snel, al vind ik Nederlands aardig saai. Aan het einde van de dag was ik best wel moe. Gelukkig waren we wel om 2 uur uit, maar moest ik om 10 voor 5 tennissen. In die tussen tijd had ik huiswerk gemaakt, dat we inderdaad al de eerste schooldag op hadden gekregen. Toen ben ik op de bank gaan hangen en daarna gaan tennissen.


De volgende dag verliep prima, was alleen aardig moe toen ik om half 4 thuis kwam. Daarna moest ik een krat + beugel kopen voor mijn fiets. Vervolgens kwam ik om kwart voor zes terug en moest ik dansen om zes uur. Toen ik terug kwam ging ik eten en huiswerk maken en leren. Om 9 uur lag ik in bed. En raad is? Ik sliep meteen!


Donderdag was huiswerkloos en relaxed. En vrijdag begon ik met 3 uur O&O daarna had ik 1 uur biologie en om af te sluiten 2 uur bv. Niet slecht!

Ik ben nu al meer in to school, al vind ik de rijen voor de trappen absurd. Ook ben ik een paar keer een brugger genoemd, al was dat maar 2 keer, haha. 

Nu heb ik nog een wat minder vrolijke mededeling. Zoals je las heb ik het aardig druk, daardoor kan ik niet mijn blog elke dag bijhouden. Vandaar plaats ik nu om de dag een artikel. Sorry hiervoor, als ik weer wat meer tijd heb.
Hoe zit het met jou?

Liefs Maaike

8 opmerkingen:

 1. Haha leuk om te lezen hoe jij het eerste jaar hebt ervaren, veel dingen zijn redelijk herkenbaar. Ik heb nu een nieuw rooster waarin ik drie dagen om kwart voor vier uit ben en twee dagen om half drie... killing.. ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dankje, awh, dat is inderdaad geen fijn rooster, haha.

   Liefs Maaike

   Verwijderen
 2. Lijkt me echt leuk! Ik ga komende maandag naar de eerste haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, is het ook, minder saai dan alleen maar zitten. ALvast veel succes!!

   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D