Ik ben jarig! + Goodies

dinsdag 17 december 2013

Vandaag de dag ben ik jarig! 

Ik ben 13 jaar geworden. Zaterdag heb ik het gevierd voor familie en vriendinnen, het was super gezellig! Ook heb ik cadeautjes gekregen en heel veel geld. Van mijn ouders heb ik een kaptafel gekregen, maar die had ik al een tijdje geleden gekregen. Ik ga jullie vandaag laten zien wat ik heb gekregen!
Als eerst drie nagellakjes. Één van Rimmel London in 622 Oh boy you're so fine!! (Jups met 2 uitroeptekens) Eentje van Bourjois in 39 It's raining starts en de laatste van Essence in 108 ultimate pink.


Een blauwe oogschaduw van L'oreal, die ik er ontzettend mooi uit vind zien. Deze is in 182 blue jean.


Drie lippenbalsems. Een kiwi lippenbalsem., die helaas niet naar kiwi ruikt. Een babylips in Green Mint, deze ruikt erg fris en naar mint, net een pepermuntje. Als laatste een lippenbalsem van Miss Sporty, dit is een getinte (de vorige waren doorzichtig) en is ontzettend zacht op mijn lippen.


Een paar mooie oorbellen. Ik vind ze erg leuk en schattig, helaas moet ik ze voor het slapen gaan uitdoen, wat ik een minpuntje vind. Maar voor de rest super mooi!


Een gevlochten ring. Wauw, ik vind hem echt supermooi!


Een glimmende armband, hij is een klein beetje té groot, maar ja, maakt niet uit!


Een cupcake masker van Dr. Van Der Hoog. Ik heb deze voorheen al gehad en hij was supergoed. Mijn huid werd er lekker zacht van.


Ook heb ik aardig wat geld gekregen (in totaal 135,50) jeaj, dat word shoppen!


En als laatste het boek van Cynthia, genaamd beauty. Ik had hier veel goeds over gehoord en ben er ondertussen al in begonnen. Ze vertelt van het begin van haar carrière tot het eind, ook geeft ze allemaal beauty tips, voor bijvoorbeeld wenkbrauwen, nagels en eyeliner.

Ik ben ontzettend blij met alles wat ik heb gekregen en wil de mensen bedanken van wie ik wat had gekregen, bedankt!

Liefs Maaike

5 opmerkingen:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D