Lippenbalsem VS. Lippenbalsem

zaterdag 14 december 2013Vandaag laat ik jullie een lippenbalsem battle zien. Ik heb twee lipbalsems. Eentje van de Big Bazaar (De linker) en eentje van de Primark (De rechter), die verpakt was in een setje van 3 lippenbalsems. Beiden producten zijn erg goedkoop. Ik ga jullie vandaag laten zien, welke van de twee ik het fijnst vind.


Ik begin met de lippenbalsem van de Big Bazaar. Ik heb strawberry, een aardbeien lippenbalsem. Deze kostte volgens mij 1,-.


De ingrediƫnten en houdbaarheid, 3 maanden, best wel weinig.


Het is een rode substantie, die erg lekker ruikt, niet helemaal naar aardbeien, maar het ruikt wel lekker.


Swatch, Ik vond het in het potje toch wat knallender. Hier is het meer licht roze, ik heb hier twee laagjes aangebracht. Hmm..


Mijn lippen zonder iets, sorry voor de vellen. Overmorgen komt er een artikel online, hoe je je droge lippen kan verzorgen.


Mijn lippen met de balsem. Mijn lippen hebben meer kleur, maar echt veel? Nee, dat niet. Het is ook maar een getinte lippenbalsem. Het is wel erg romig en brengt fijn aan, ook zit er een grote hoeveelheid in het potje, waardoor je er lang mee kan doen.


Dan de andere lippenbalsem. Deze is zoals ik al zei van de Primark. Ik heb dit cupcake'je gekocht in een pakje van 3 voor 1,50. Deze is dus goedkoper dan de andere, het is trouwens ook wel kleiner dan de andere, vandaar de prijs.


Dit vond ik wel opmerkelijk. Deze lippenbalsem is 2 jaar goed en de andere lippenbalsem maar 3 maanden.


Ook een rode substantie, maar deze met glitters.


De swatch van de cupcake lippenbalsem. Nog minder gepigmenteerd maar wel met veel glitters, ik houd van glitters.


Mijn lippen zonder iets.


Mijn lippen met de balsem. Ook niet erg veel pigment. Waar zijn trouwens de glitters? Ik zie ze nergens meer. Deze balsem is tevens ook minder fijn om aan te brengen.

And the winner is... de lippenbalsem van de Big Bazaar!!

Waarom?
Beiden hebben niet veel pigment, maar ik vind beiden wel prima. Het is eigenlijk gewoon een lippenbalsem, dus voor mij maakt het pigment niet heel veel uit. Maar als ik kijk naar de structuur en hoe het smeert wint die van de Big Bazaar overduidelijk. De balsem smeert ontzettend fijn uit. De balsem van de Primark smeert ook wel fijn uit, maar voedt mijn lippen minder en brengt net wat minder fijn aan. Vandaar kies ik voor de lippenbalsem van de Big Bazaar.

Wat vind jij van deze lippenbalsem?

Liefs Maaike

1 opmerking:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D