Wat te doen in de kerstvakantie?

maandag 23 december 2013

Jeaj, kerstvakantie! Eindelijk, ik was er wel aan toe. Je zal je niet zo snel gaan vervelen, maar na een tijdje gebeurt het toch. Wat kan je doen? Je gaat niet meer zo snel naar buiten om met vriendinnen af te spreken, maar wat dan? Ik ga jullie vandaag een artikel geven, bomvol ideeën, die je kan gaan doen.

Winter Wonderland

Bakken
Er staan super lekker recepten op internet, ook zijn appelflappen leuk (en lekker) om te maken. Nodig een vriend(in) uit en ga aan de gang. Maak voor iedereen wat wils en die keuken opruimen is zo gebeurd.

Beautymiddag
Nodig een vriendin uit, of verwen jezelf lekker. Met maskers, manicure's, pedicure's, jezelf mooi opmaken, een leuk filmpje kijken terwijl je masker op droogt. Ook kan je natuurlijk als je in je eentje bent lekker in bad gaan liggen, met een bruisbal, een masker en een goed boek. 

Wees creatief!
Geef je kamer een make-over met leuke DIY's. Als je op youtube zoekt : Room DIY's, kom je een hoop leuks tegen. 

pinkheartsandsparkledreams.tumblr.com

Opruimen?
Jups, tijdens het opruimen kom ik vaak een hoop leuks tegen, ook geeft het altijd zo'n voldaan gevoel. Als je eenmaal bezig bent, ben je zo klaar. Probeer het daarna ook netjes te houden!

Muziek luisteren
Kruip lekker in je bed en zet een christmass liedjes lijst op. Terwijl ik dit artikel schrijf, heb ik zelf ook een lijst op, namelijk deze.

Ga schrijven
Pak een blaadje of een computer en begin je eigen verhaal. Laat het daarna lezen door familie/vrienden, etc. Wie weet kan je het opsturen naar een uitgeverij.

Oq será que ela está escrevendo?

Naar buiten toe gaan
Ookal is het koud buiten, we kunnen als nog naar buiten. Ga bijvoorbeeld schaatsen, misschien kunnen we dit jaar weer op natuurijs en anders gewoon naar een schaats baan. Als het sneeuwt, kan je een sneeuwballen gevecht houden, een fort maken of sleeën.

Begin je eigen blog
Wat doe ik als ik me verveel? Ik werk aan mijn blog. Ik heb tot nu toe aardig voor uit gepland, vandaar dat er nu (bijna) elke dag een artikel online komt. Een blog beginnen is superleuk! In het begin zullen er misschien weinig kijkers zijn, maar hoe meer tijd je er in besteed, hoe meer mensen er komen kijken.

Experimenteer met kleding
Ga eens goed voor je kledingkast staan, trek er eens wat anders uit dan die trui en spijkerbroek. Misschien ontdek je een totaal andere style, die je super leuk vind. Probeer ook eens onder die grote trui een spijkerblouse te doen, misschien staat het wel super leuk!

Maff | via Facebook

En? Weet je al wat leuks te doen? Laat het me weten in de comments!

Wat ga jij doen?

Liefs Maaike
Foto's van Weheartit.

7 opmerkingen:

 1. Hoe maak je zo'n blog als jij hebt? Moet je blogger hebben ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi,

  Ik heb inderdaad blogger gebruikt, hiervoor heb je ook een Google-account nodig.

  Liefs Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoii, ik heb geprobeerd san te melden, maar werkt niet! Ik heb uiteindelijk 1966 ingevoerd, nog steeds te jong!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi,

  Mail me anders maar even (Maaikedemol@hotmail.nl), dan help ik je verder!

  Liefs Maaike

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D