Even bijkletsen ♥ School, blog en meer

zaterdag 22 februari 2014

Vandaag heb ik voor jullie een artikel waar ik even ga bij kletsen. Het is al een tijd geleden dat ik dit gedaan heb, dus ik vond het wel leuk om even te doen. Lees snel verder!

Foto van Weheartit.com
School
Op school gaat het prima, mijn cijfers zijn goed. Ik heb 2 onvoldoendes gehaald in meer dan een half jaar, daar kan ik trots op zijn. Ik zit wel sommigen weekenden volop aan mijn huiswerk met leren en natuurlijk moet ik artikels schrijven anders komt er niks online die week. Voor de rest heb ik het ook gezellig, ik heb een leuk groepje vriendinnen en ik kan me er wel vinden. Laatst heb ik ook helpen rondleiden voor de opendag voor mijn school en dat vond ik opzich wel leuk. Ik was alleen wel 2 uur bezig met de zelfde mensen, dat was wel een minpuntje, maar ja, dat blijft er altijd wel. Ik had voor de vakantie echt een niet zo leuk rooster:

Ma: 1 t/m 6
Di: 1 t/m 8
Wo: 1 t/m 8
Do: 2 t/m 7
Vrij: 1 t/m 4

Vrijdag is chil, maar dinsdag en woensdag blegh!

VAKANTIE!
Ik heb vakantie! Ik weet niet hoe de vakantie's verdeeld liggen over Nederland, maar sinds gister heb ik een week vakantie. Ik hou van  vakantie! Lekker niks doen, lekker bloggen, gewoon lekker mijn eigen gang gaan. En ik heb net ontzettend vaak 'lekker' gezegd. Door naar het volgende kopje!

Blog, jeah!
Het gaat ontzettend goed met mijn blog! Ik krijg steeds meer reacties. Ik vertelde al een keer over een hater en laatst had ik zelf een soort na-aper, die vertelde dat zij mij was en ik was gehackt ofzo. Dus als je de lieve hater ziet, negeer dat persoon dan volkomen, ik verwijder de reactie zo snel mogelijk, hij/zij zoekt gewoon aandacht. En het persoon die mij na-doet ongeveer hetzelfde. Weet dat ik het niet ben. Ik ben het op mijn google-account; Maaike De Mol. Ik krijg binnenkort weer wat pakketjes opgestuurd, tot nu toe gaat het goed met het bloggen en school samen. In het weekend werk ik erg veel voor en die artikelen komen de week daarop online. Zo heb ik door de weeks geen stress en kan ik mezelf volledig richten op school.

Plekje boven mijn oog
Ik heb al een tijdje een raar plekje boven mijn oog. Vorige week vrijdag is het weggehaald en gister zijn de hechtingen eruit. Ik heb dus een week op school met charmante hechting gelopen. Het deed best wel pijn. Ik zal jullie een foto ervan besparen, van hoe het er nu uit ziet. Ik heb het tevens over dit plekje;Niet ontzettend storend maar het werd wel steeds groter wat gevaarlijk werd. De hele week op 1 oog mascara dragen, dat zal er leuk uit zien, niet waar?

Ik denk dat ik jullie nu zo'n beetje alles verteld heb wat ik vertellen wou. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden!

Hoe gaat het met jou?

Liefs Maaike

4 opmerkingen:

 1. Oh, je hebt je precies wel een goed plekje gegeven op school, leuk ! En wow, ja je blog is erg goed bezig ! Wow, pakketjes, altijd leuk. Komt er een unboxing ? Met mij gaat het goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Ik moet nog een weekje tot de vakantie, en dat is echt een vervelende week: profielwerkstuk inleveren, twee avonden optreden, rij-examen en heel veel examentraining. Bweh :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Ik heb nu ook vakantie, alleen moet ik nog best wat doen voor school.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je ons een kijkje in je leven geeft! :)
  (Bijna) alleen maar positieve nieuwtjes! Ik had voor de vakantie ook precies zo een rooster maar mijn rooster van nu is echt chill!
  Ga vooral zo door! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D