Hoe reinig ik mijn gezicht??

dinsdag 4 februari 2014


Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn gezicht reinig. Hier boven zie je welke producten ik gebruik. Demak up tonic en Kruidvat reinigingsmelk. Ik laat jullie niet precies zien hoe ik het doe, maar leg het wel uit. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!


Ik ga eerst met de reinigingsmelk op een watje en zo haal ik mijn make-up eraf. Als ik aan mijn wimpers voel en ze zijn zacht en geven niet meer af, dan is het goed. Ik gooi vervolgens de wattenschijfjes weg en pak 2 nieuwe. Ik maak ze doorweekt en haal alle grijze drab eraf. Vervolgens als alles weg is pak ik nog een laatste wattenschijfje, daar doe ik wat tonic op en haal het over mijn gezicht.


Ook gebruik ik aardig wat wattenschijfjes. Deze hierboven zijn van de Lidl en ze zijn dubbelzijdig. Kom je trouwens langs bij de Lidl, koop ze, ze zijn iets van 0,80 voor een rol van 120 wattenschijfjes.


Reinigingsmelk is een soort crème wat je over je gezicht verspreid. Door zachtjes meerdere malen over je gezicht te gaan, zie je dat het vuil zich in de reinigingsmelk opneemt. Als alle make-up weg is van je gezicht, haal je de melk van je gezicht af met een vochtig wattenschijfje.


Met de tonic reinig je je gezicht extra. Het is net zoiets als conditioner maar dan voor je huid, het is iets extra's, maar het werkt wel. Als je veel last hebt van puistjes, kan je het met tonic verminderen.

Zo haal ik mijn make-up eraf, nu ben ik ontzettend nieuwsgierig hoe jullie dat doen!

Hoe reinig jij je gezicht?

Liefs Maaike

11 opmerkingen:

 1. Leuk artikel, ik vind het altijd leuk om te lezen hoe andere mensen het doen. Ik heb dus de reinigingsmelk voor een gevoelige huid en een tonic van garnier. Oja, je zegt dat je wimpers dan zo zacht aanvoelen, heb je er dan reinigingsmelk opgedaan of ben ik zo naief ?
  Liefs Britt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Britt,

   Bedankt, Ik heb mijn ogen inderdaad gereinigd met reinigingsmelk. Het is niet slecht, alleen er niet voor bedoelt.

   Liefs Maaike

   Verwijderen
  2. Hi Maaike,

   Dus het deed geen pijn of irriteerde je ogen niet ? Je kan het dus best gebruiken, maar het is eigenlijk niet voor je ogen ? Dus bv. 2 keer in de maand gebruiken op je ogen is te doen ?

   Liefs Britt

   Verwijderen
  3. Hi Britt,

   Nee, het deed geen pijn en van irritaties had ik niks gemerkt. Prima! Ik had het een tijdje zo moeten gebruiken omdat mijn remover op was, het gaat prima!

   Liefs Maaike

   Verwijderen
 2. Ik zou graag mascara en mn ogen omlijnen, maar dat mag niet van mijn school, :(

  Ik zit in groep 8, naar de school waar ik heen wil, mag je wel make-up dragen, en .........GRATIS WIFI!!!

  alleen ik weet niet hoe ik dat zal gaan overleven... 1500 kinderen... een school waar ik heen kan gaan, met gymnasium niveau, met 700 kinderen ligt hier 8 kilometer vanaf. En je moet ook nog voor de pond betalen

  En het is ook nog eens havo/vwo :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Isabella,

   Kan je het niet proberen op te bouwen? 1 laagje mascara, 2 laagjes mascara, etc?
   Jeaj, ik heb ook gratis wifi op school, superhandig!

   Awh, geloof me, ik ben dit jaar ook naar de middelbare gegaan, het komt goed! Gewoon wat mensen omver beuken op de trappen en jij overleeft het! De pond is trouwens wel zonde, maarja, groot stuk! Ik ben binnen 15 min op school ;D

   Goodluck! <3

   Liefs Maaike

   Verwijderen
 3. Wauw! We gebruiken allebei dezelfde merk haha wat grappig! Alleen dan gebruik ik geen reinigings- melk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, wat toevallig!
   Ik ook niet altijd, al probeer ik het wel zo vaak mogelijk, om mijn goed te reinigen.
   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D