Opgemaakt Augustus ♥

donderdag 28 augustus 2014


Vandaag heb ik voor jullie een opgemaakt artikel. Ik laat zien wat ik heb opgemaakt in de maand augustus. Omdat ik 3 producten heb opgemaakt heb ik 2 favorieten toegevoegd van deze maand. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Veel plezier met lezen!Dit zijn de producten! Links heb ik opgemaakt en rechts zijn mijn favorieten.Kruidvat Body Butter Coconut & Shea butter
In het begin vond ik deze body butter ontzettend lekker ruiken en ook voelen, maar na een tijdje was ik de geur zat. De geur is erg overheersend dus wanneer je dat niet meer lekker vind ruiken word het erg lastig. Ik heb deze bij de Kruidvat vandaan voor 2,55.


Hema Bye Bye Eye make-up
Een fijne remover helaas soms wel erg vettig. Het is een remover die je moet schudden voor gebruik, waardoor 2 lagen zich met elkaar mengen. Je hebt een kleine hoeveelheid nodig voor al je make-up. Het enige nadeel was door de vettigheid, als je dan té veel gebruikte zag je wazig en dat is niet de bedoeling! De remover is voor 1,99 te koop bij Hema.


Rene Furterer Lissea
Een tester conditioner. Fijn in gebruik, maar te duur voor een fullsize, je hebt namelijk best veel product nodig. Dat vind ik zelf wel een ontzettend nadeel! Ik vond de prijs van de fullsize helaas niet.


Miss Sporty So Matte Perfect Stay
Een goede poeder die mijn huid op een natuurlijke manier matteert en dus gelukkig geen pannenkoek effect geeft. Het product is erg fijn in gebruik en ook best zuinig. Soms komt er alleen te veel poeder los, waardoor je een beetje onder kan te zitten.

Op de een of andere manier vond deze foto het leuk om tijdens het overzetten van de foto's groen te worden.
Victoria Secret Love Spell
Een fruitige lichte geur, echt ontzettend lekker! Een zomers geurtje! Ruikend naar kersen bloesem en perzik. Voor 9,- heb ik de geur gekocht bij de Etos, maar ik zag na mijn aankoop ongeveer 2 weken daarna hem ook in de Etos voor 7,50.

Wat zijn jouw opgemaakte en favoriete producten van de maand Augustus?

Liefs Maaike

6 opmerkingen:

 1. Heehoii! Het is weekend, en nu heb ik dus tijd om weer te bloggen + op jouw blog te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yaey!
  Alles goed met school?
  Liefs Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Isabella->Ipad -> laptop kapot D:30 augustus 2014 om 19:00

   Goed! Ik heb 1 so gehad en ik heb alle vragen goed!

   Verwijderen
  2. ♥♥
   Jammer, dat je laptop kapot is,

   Liefs Maaike

   Verwijderen
 3. Jammer dat de geur van de body butter wat tgenviel na lang gebruik. De Victoria Secret Love Spell klinkt alvast erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt!
   Gelukkig is de Victoria Secret body mist erg lekker!
   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D