Nieuwe Essence producten 2013

zondag 31 maart 2013Essence komt met wat nieuws, een 'design edition'. Met mooie verpakkingen ga jij de lente en zomer door. Ook een gekoeld geurtje erbij, klinkt fijn. Ik word al helemaal vrolijk van de foto hierboven. Nu nog een zonnetje!


essence
Als eerst de nagellakremover. Ze zien er zo leuk uit. Echt wauw, en dan zijn er ook nog twee soorten van. Dubbelop leuk!

De een is nail moisturzing. Snel, zacht en compleet en verpakt in een kleurrijk tropisch design! Deze nail polish remover is ideaal voor iedereen die weinig tijd heeft. Maar toch waarde hecht aan goede resultaten! Een paar seconden zijn genoeg om alle soorten nagellak te verwijderen zonder restjes achter te laten. De speciale formule hydrateert de nagels en nagelriemen tijdens het gebruik. Het resultaat: gezonde, sterke nagels. De exotische geur van papaja en kokosnoot en de zomerse verpakking geven je direct een vakantiegevoel!

Nail moisturzing kost 0,90 en is rond half april te koop.

De ander is nail hardening. Een paar seconden zijn genoeg om alle soorten nagellak te verwijderen zonder restjes achter te laten. De speciale formule hydrateert de nagels en nagelriemen tijdens het gebruik. Het resultaat: gezonde, sterke nagels. De exotische geur van papaja en kokosnoot en de zomerse verpakking geven je direct een vakantiegevoel!

Nail hardening kost 0,99 en is rond half april te koop.

Daarnaast komt er ook nog een nieuwe collectie parfum. 'Like a jump in the pool.' Klinkt erg leuk. 'Like a jump in the pool' is ook een echte zomerse geur.


De geur, koel, verfrissend en opwekkend. Het ziet er ook nog ontzettend leuk uit!

'Like a jump in the pool' is te koop vanaf half april.

Wat vind jij van de nieuwe essence producten? Kopen of niet?

Liefs Maaike

1 opmerking:

  1. Ik kan niet wachten tot die nagellak remover potjes te koop zijn! Nu verkopen ze bij ons alleen nogmaar van duurdere merken...

    BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D