Back To School ♥ Tips

zondag 31 augustus 2014


Vandaag heb ik voor jullie Back To School tips. Ik zit ondertussen al 2 weken op school, helaas. Volgens mij zijn morgen alle scholen alweer begonnen, dus tips kunnen we zeker gebruiken! Ik heb zelf dus al wat inspiratie opgedaan aan school. Veel plezier met lezen!Voordat je naar school gaat zorg altijd voor een goed gevulde etui. Hieronder een lijst van wat ik in mijn etui heb zitten:

-Geodriehoek
-2 pennen
-Potloden in HB en HB2
-Potloden in meerdere kleuren
-Typex 
-Lijm
-Passer
-Markers
-Nakijkpennen
-Schaar
-Tape (Vraag me niet waarom)
-Liniaal


 • Ik help mezelf met leren altijd door het op te schrijven in leuke boekjes van bijvoorbeeld Hema, Action of Zeeman, daarvan is het boekje met de uiltjes. Ik vind dit jaar de back to school spullen van de Hema ontzettend leuk! Ik heb daar mijn kaftpapier vandaan, agenda en schriften.
 • Begin op tijd met leren
 • Ga plannen, neem een boekje zoals je hierboven ziet en ga daarin plannen wat je wanneer doet, desnoods begin je een week van te voren.
 • Als je huiswerk maakt doe dat dan in een rustige ruimte op een leeg bureau met niet al té veel geluid om je heen
 • Ik zelf kan me niet mega lang concentreren, dus spreek doelen met jezelf af. Bijvoorbeeld eerst een kwartiertje leren, daarna relax je even 5 minuten om daarna weer door te gaan. • Kom je in een nieuwe klas, zonder dat je iemand kent? Stap op iemand af die ook alleen is en begin een praatje, bijvoorbeeld over hoe het is in de klas, bepaalde vakken, vorige jaren, maar toon natuurlijk ook wat interesse in de ander!

 • Pak ook je tas de avond van te voren in, zo hoef je minder te stressen in de ochtend, wanneer je perrongeluk wat té lang bezig was met je make-up.


Ik hoop dat jullie wat aan mijn tips hebben!

Ben jij alweer begonnen met school?

Liefs Maaike

4 opmerkingen:

 1. Ik heb ook veel spullen van de Hema. Ik upload een filmpje op mn blog, en moet 90 minuten wachten ( Hij doet het weer, yess)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je boeken zijn erg fleurig gekaft, daar houd ik wel van! Handige tips! Plannen ga ik mezelf nu echt moeten aanleren..

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D