TAG ♥ Create It Your Way

donderdag 21 augustus 2014

Vandaag heb ik voor jullie een leuke tag, genaamd Create it your way. Het leuke aan deze tag is, is dat je zo vrij kan zijn in deze tag. Je kan veel van je fantasie gebruiken, wat ik echt ontzettend leuk vind. Neem de tag dus gerust over, veel plezier met lezen!

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?
Zoet en fris! Met veel fruitgeuren als perzik of mango. Ook zou het een geur zijn dat als je de kamer inkwam, je meteen de geur zou gaan ruiken, ondanks de kaars aanstaat.
Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?
Een pastel lila kleurtje die binnen 1 laag zou dekken en ook snel zou opdrogen. Ook zou de nagellak een speciaal effect hebben, als dat wanneer je nagels koud zijn er een eenhoorn op verschijnt. Oké, het is ver gezocht, maar dat lijkt me zo schattig!
Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Eyeliner die 100% zwart is en zichzelf perfect aanbrengt, op hoe je het heb ingesteld. Wauw, dat lijkt me geweldig! Wie vind dit voor me uit?
Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Over een meisje, die op school nog zit en alles nogal dramatisch, overdreven, maar ook veel fantasie, waardoor je niet zou weten wat er komen zal.
Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Eerlijk gezegd, ik heb geen flauw idee. Ik ken misschien 3 actrices en 2 acteurs. Al weet ik wel Zac Efron zou er in spelen, met natuurlijk een scéne waarbij zijn shirt wel uit moet. Dan maakt de verhaallijn met niet echt meer uit!
Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Een winkel met verschillende afdelingen als kleding, lekker eten en beautyartikelen. De winkel zou er strak, maar toch knus uitzien. Dat wanneer je binnenkomt je gewoon een fijn gevoel krijgt.
Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Naast dé perfecte eyeliner, zou ik een robot maken die me huiswerk helpt maken en me helpt leren. Ik zou wel zelf nog alles doen, ookal is huiswerk niet leuk. Anders leer ik er toch niks van!
Bron
Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Een app die mijn kleding kent en matching outfits maakt, een app die dus ook je stijl kent. Je hebt van die apps, maar dan moet je eerst de foto's van je kleding maken en dan kan je scrollen door de kleding, om zo de juiste outfit te maken. Daar ben ik zelf té lui voor.
Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Ik zou niet weten wat ik zou willen fokken, geef mij maar een magische eenhoorn, waarmee ik naar school rij, naar regenbogen en die altijd glitters om zich heen heeft, dan ben ik tevreden!
Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Beautyles! Leren hoe je make-up aanbrengt en hoe het werkt, welke producten goed zijn. Dat zou optie 1 zijn en omdat het ontzettend onlogisch is, zou ik als tweede keus voor een vak gaan, waarbij je foto bewerking en het bewerken van video's leert.
Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Iets met slagroom, caramel en chocolade stukjes, hmm.. Er zal vast wel zoiets bestaan, maar yamm.. ik krijg er nu zelfs honger van en ik heb net gegeten.
Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Een fris fruitdrankje met glitters erin, want dat staat zo cute! Ik zou gaan voor iets met appel en mango. Fris, maar ook ligt door de appel.
Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Een middelvinger Emoji. Soms heb je die gewoon nodig, het is nogal grof, maar ik mis de smiley ontzettend!
Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
De plaats zou een prachtige vallei zijn, niet bepaald praktisch, but okay! Het zou een licht huis zijn, met hele bioscoopzalen en gewoon een inloopkast waar je u tegen zegt, ijsmachines op elke verdieping en het zou super veilig zijn. Dan hoef je nooit bang te zijn als je een geluid hoort dat je niet kent. En als laatste een springkussen en een ballenbak, lekker kinderachtig, maar hoe leuk is het om in die ballenbak te chillen en dan dat springkussen kapot te springen? I love it! ♥
Wat voor beautyproduct zou jij ontwerpen?
Liefs Maaike

2 opmerkingen:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D