My Life In Pictures ♥ #5

zondag 10 augustus 2014


Vandaag heb ik voor jullie nummer 5 van 'My life in Pictures'. Deze maand was ik op vakantie naar de Costa Brava (Spanje) en was na 3 heerlijke weken weer thuis, waarna ik een hoop heb afgesproken. Lees snel verder voor mijn maand!Mijn vakantie begon met het rijden naar Spanje. Ik heb de mooiste dingen gezien achter mijn autoraampje. 


Het was heerlijk weer! Strakblauwe lucht en ontzettend warm.


Mijn tante had een pakketje van de Action bij haar, waarmee je armbanden kon maken. Toen heb ik samen  met mijn nicht en hulp van haar vriend armbanden gemaakt. Dit was de mijne.


Helaas was het niet altijd strakblauw.


Dit is de laatste vakantie foto. We waren aan het varen en toen maakte iemand een foto van mijn nicht en mij. Ik vind het een ontzettend leuke foto!


Toen ik terug kwam van vakantie ben ik gaan ontbijten met een vriendin bij de V&D, waarna we de stad in zijn gegaan om te shoppen. Ik had 1 shirt, 1 blousje, een luchtje en een scrub gekocht.


Ook ging ik met die vriendin slapen, waarna we een selfie maakte.


Nu maken we een aardige tijd sprong. Ik was alleen thuis met mijn broer en ik had een ventilator op mijn kamer staan op mijn poef. Maar toen ik wakker werd schrok ik van de schaduw woeps. Het leek net of er een man in mijn kamer stond, ik heb een foto ervan gemaakt en ben toen gaan slapen.


Ik vond dit een leuke kleurencombinatie. Het blousje wat ik had gekocht en een wit broekje uit spanje. Het stond ontzettend cute en deze foto zelf vond ik leuk.


Als laatste foto een foto van toen ik Meghan meette. Het was ontzettend gezellig en ik heb er ook een artikel over geschreven. Klik hier voor het artikel.

Wat was jouw hoogtepunt deze maand?

Liefs Maaike

4 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Ik hoop dat je je vaak kon afkoelen met zo'n temperturen! Wan ik houd het in 34 graden niet lang vol, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, bij het zwembad of strand gelukkig wel!

   Liefs Maaike

   Verwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D