Kruidvat ♥ Eye make-up remover pads ♥ Cleansing Oil

zondag 24 augustus 2014Vandaag review ik voor jullie Kruidvat oogmake-up remover pads. Ik was opzoek naar een nieuwe oog reiniger en zag deze staan. Ik was er erg benieuwd naar, ook hoopte ik dat ondanks de olie, de remover niet al té vettig was. Lees dus snel verder of mijn verwachtingen waar komen!Het uiterlijk is praktisch, niet heel bijzonder, maar prima. Het product is duidelijk ook schijnt het een beetje door.


De beloftes klinken goed. Het product is 12 maanden houdbaar en er zitten 100 pads in. Het zijn dunne schijfjes, met de remover in zich.


De ingrediënten. Ik vind het wel grappig dat het product voor het grootste deel uit water bestaat.


De dop is rond en die kan je er zo af draaien.


Hoe het er van binnen uit ziet.


Mijn oog met waterproof mascara van Catrice.


En mijn oog nadat ik een pad meerdere malen er langs heb gehaald.


Conclusie
Ik ben minder enthousiast dan in het begin. Je moet vaak met de pad langs je ogen om uiteindelijk de mascara weg te halen. Mijn huid voelde daarna dan ook een beetje brandend, erg jammer. Het is niet vettig, maar van mij mochten ze er wel wat olie bij voegen, want dit werkte niet bepaald goed. Kom je deze pads tegen, niet meenemen voor mijn doen. Mijn waterproof make-up ging uiteindelijk weg, maar bepaald soepel, dat zeker niet.

Je kan deze pads voor 1,99 bij de Kruidvat kopen.

Wat zijn jouw eisen voor een goede make-up remover?

Liefs Maaike

5 opmerkingen:

 1. Hoe duur was die? Anders zijn die van de hema ook goed. Volgens mij zitten daar 200 pads in voor €2,00. Welmzijn die erg vettig, maar ze doen hun werk erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1,99 , klinkt goed alleen jammer van de vettigheid!

   Liefs Maaike

   Verwijderen
 2. Hmm.. ik was al van plan die pads te kopen, maar ik denk dat ik het toch niet ga doen. Zonde van mijn geld. Als ik een keer extra zakgeld krijg, dan ga ik ze waarschijnlijk proberen.
  Het spijt me dat ik je artikelen tijdje niet meer lees! Ik heb het ont-zet-tend druk met school. Ik heb mijn tas voor morgen gewogen : 7.6 kilo! En ik ben 1.45 en dat is dan veel gewicht voor mijn lengte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh, ik herken de zware schooltas, doe een hoop boeken in je kluisje! Dat helpt gelukkig wel!
   Dankjewel, maakt niet uit, ik begrijp het!♥
   Liefs Maaike

   Verwijderen
 3. Oh, jammer dat hij niet echt doet wat 'ie moet doen. Bedankt voor de waarschuwing!

  BeantwoordenVerwijderen

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D