DIY: Suiker scrub balletjes maken

dinsdag 9 april 2013

Ik las deze diy op Beautygloss. Mascha heeft er dan ook een filmpje van gemaakt. Ik vond hem zo leuk, dat ik het zelf ook ging uittesten. Alleen dan zonder kleur stoffen en glitters. En het is goed gelukt, al vind ik zelf.
Ik had alle stappen gevolgd, maar gebruikte een groen zeepje inplaats van een witte. Zo had ik gelijk al mijn eigen kleur stof te pakken. Ook had ik body butter van Kruidvat gekocht. Suiker hadden we nog in huis. Als eerst ging ik mijn zeepje fijn snijden, wat nog best lastig was. Toen heb ik de body butter toe gevoegd, en het steeds weer in en uit de magnetron gehaald. Suiker toegevoegd, en het in de vormpjes gedaan, die eigenlijk voor cake-pops bedoelt zijn.
Toen heb ik het een uurtje in de vriezer gezet. Alles lukte het eerst niet, en heb ik ze later goed kunnen kneden, jeaj!
Het eindresultaat van een paar scrub balletjes in een lief schaaltje. De rest ligt in een diepvrieszakje in de vriezer. Als ik douchen ga, neem ik een balletje mee!Ik vond het erg leuk om te maken, het is zeker een aanrader!

Ga jij deze DIY maken?

Liefs Maaike

1 opmerking:

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D