DIY : Maskers

zaterdag 20 april 2013

Vandaag een artikel over een paar maskers, die ik vond op internet. Ze leken me erg leuk, dus tijd om ze met jullie te delen. Ook is het handig dat ze voor verschillende huidtypes zijn. Zo kan je naar beneden toe scrollen op zoek naar je eigen huidtype!Droge huid


Wat heb je nodig?:

-½ eetlepel honing of yoghurt
- ½ rijpe avocado.
Stamp met een vork de avocado plat en meng het met de yoghurt. Breng het in een dikke laag met je vingers aan op je gezicht en laat het 15 minuten zitten. Spoel het na 15 minuten weer af.

Oatmeal oase
Wat heb je nodig?:

- 4 eetlepels honing
- 4 eetlepels havermout
Meng de honing en havermout. Breng ook dit in een dikke laag met je vingers aan op je gezicht en laat het 20 minuten zitten. Spoel het na 20 minuten weer af.

Vette huid


Wat heb je nodig?:

- 4 theelepel vers geperste sinaasappel-of citroensap
- een eidooier
Doe de benodigde spullen in een kom en klop ze samen op. Breng een gelijkmatige laag op gezicht en hals en laat het 15-20 minuten zitten. Spoel het na 15-20 minuten weer af.

Normale huid


Wat heb je nodig?:

-2 theelepels slagroom
- 4-5 aardbeien
- 1 theelepel honing.
Stamp de aardbeien (voorzichtig) plat met een vork. Meng de room en honing en voeg daarna de aardbeien toe. Doe de mix op je gezicht en laat het 20-30 minuten zitten. Spoel het na 20-30 minuten weer af.

Protein power
Wat heb je nodig?:

-1 rijpe banaan 
-1 eetlepel honing 
- 1 ei
Prak de banaan en voeg daarna de honing toe. Klop het ei op en voeg het toe aan de mix. Duw het mengsel door een zeef en breng het aan op het gezicht en de hals. Laat het 10-15 minuten zitten en spoel het daarna weer af.
Wat vind jij van deze maskers? Proberen, of niet?

Liefs Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zou je een reactie willen achterlaten? ;D